Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen vitamint kapjon a gyerek?

Milyen vitamint kapjon a gyerek?

Figyelt kérdés

Én most a 4 éves kisfiamnak elkezdtem adni a BronchoVaxomot és C vitamint?

Ti mit adtok gyerekeiteknek?

2009. okt. 16. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt meg zöldségféléket - vitamintablettákat nem.
2009. okt. 16. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Cebion 2x multivitamint kap, elég kevés zöldséget és gyümölcsöt eszik.
2009. okt. 16. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Broncho Vaxom az jó, sok mindenkinek bejön. Bár valahol azt olvastam, hogy 50%nak jó, 50%nak nem, akinek használ annak nagyon látványosan, akinek nem hát annak mást kell kipróbálnia.

A C vitamin sem árt.

Igaz a legjobb a zöldség, gyümölcs, de hát nem minden gyerek eszik meg mindig mindent, meg hát ha dolgzni kell menni akkor nem ér rá az ember várni, hogy majd kinövi, meg jobb lesz. Akkor meg kell tuningolni kicsit a vitaminokat. Ez van sajnos!

Akkor van még olyan hogy Rybomunil, talán ez a neve, talán akinek nem jön be a Broncho Vaxom, annak ez használ.

Akkor a Cebion 2x Multit is dícsérik, akkor valakinek jól beválik a Béres csepp, meg ezek a reklámozott gyerek multivitaminok.

De olvastam még fórumokon, hogy nagyon jó az echinacea csepp, a grapefruit mag kivonat, valakinek az aloe vera nektár, bár ez drágább.

Nézz szét fórumokon és látod majd mennyi mindenki mennyi mindent kipróbált mire hatott. Aztán kezd el az olcsóbbal és haladj a drágább felé. Lehet nektek az olcsóbb is elég.

Reméljük.

De igazából én azt mondom, hogy már akkor érdemes ezeket adni, ha hosszabb hónapok óta beteg a gyerek és nagyon nem bírja a közösséget. Az elején több hiányzás még természetes, na de nem majd fél évig.

Bár igaz, azt is szokták mondani, hogy mielőtt közösségbe kerül már jó elkezdeni az immunerősítőt szedni. Hát én akkor még nem adtam, csak mikor már majd fél éve nem javult.

De azóta szerencsém lett hál Istennek.

Úgyhogy ahogy gondolod!

De a fórumokon nagyon jó szereket találtam és hogy mit hogy kombináltak, kinek mi vált be, mikor volt hatása stb. stb.

Nézz szét, megéri!

2009. okt. 17. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt mi is szedtünk 2 dobozzal 4 hónapon keresztül,de az immunerősítő és a doki írja föl.. Amúgy a bérescseppet meg c vitamint szed, régebb meg a gumitamint.
2009. okt. 24. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző: még nem adom, az első betegséget mindig megvárom,de ő szépen eszik mindent. Sajna ha rájön gyakran beteg, pedig a mandulája is ki van véve. Azt mondták kinövi, most 6 éves. Már előre félek a téltöl. Nem mindenkinél jőn be a gyümölcs és a főzelék, ő szinte csak ezeket eszi.
2009. okt. 24. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!