Mondanátok olyan vicces dolgokat amiket a ti vagy gyerekeitek mondtak kisgyerekként?
Kiskoromban szerettem, ha anya mellett lehettem amikor a házimunkát végezte.:) Ezt ő is hamar észrevette, így amikor mosott, mosogatott vagy az edényeket rakta a helyükre, mindig ott voltam a babakocsiban mellette. Még alig gügyögtem valamiket, de mutogattam, hogy melyik tányér hova illik.
Na, volt egyszer, hogy anya hirtelen fejezte be az edények elrakását, én meg bekiabáltam, hogy budu. Anya nézett rám értetlenül, hogy mit akarok mondani, szerinte a wc-re kérezkedtem, ami egy egyéves gyereknél kissé érdekes, aztán rájött, amikor a szekrényre mutattam, hogy a csöpögtetőn maradt pohárról beszélek neki.:DD Ez azóta is top sztori, betegre röhögte magát akkor rajtam.:DDD
lányom:
kitisztítom-kipisztítom
jegesmedve-jegesnedve
illetve szaladgál a lakásba egyszer csak leűl és azt mondja:anya!kifogyott az akumlátorom
pelenkázom az öcsit,erre a lányom:anya,én ekkora kukit még nem láttam mint a Szabolcsnak van!
a Lincsónak/öcsém/ szerintem kicsit nagy a feje
beszélgetünk apával,ő nézné a tv-t,egy darabig tűri,aztán megszólal:eldugulnátok már?nem hallom a tv-t.miért nem tudtok fél percre csendbe maradni!
és még nagyon sok van,3 éves múlt és beszélőkéje az hatalmas!
Ezeket az öcsém mondta:
Apukámmal a nyaralóban lementek a borospincébe, megnézni a hordókat. Mikor feljöttek, anyukám érdeklődve kérdezi az öcsémet: Mit láttatok?
-Gurit.(hordót XD)
Helikopter:helikopáter
Palacsinta:Baladinta
Túró Rudi:Túró Dudi
Öcsém engem 2 éves kora körül Jetinek hívott. Amúgy Letti vagyok, csak azt nem tudta rendesen kimondani. :-D
A levest felesnek hívta. Egyszer az étterem közepén kezdett el üvöltözni, hogy ő felest kér.
A paprikát 3 éves koráig papirkánónak híva.
Ez velem történt: Akkoriban (4 évesen) a nagypapám vízvezetékszerelőként dolgozott. Én meg a vezetékeket csak szimplán csöveknek hívtam. Oviban kérdezi az óvónéni: Lettike, mi a nagyapád foglalkozása?
én gondolkozom egy pár másodpercig mert tudtam, hogy van rá egy szó, csak nem jutott eszembe. végül kinyögtem: csöves! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!