Mondanátok olyan vicces dolgokat amiket a ti vagy gyerekeitek mondtak kisgyerekként?
sztori:
A két nagyobb óvodás beszélgetése az ágyban:
-Ha meghal anya hová lesz?-kicsi
-Felmegy a mennybe.-nagyobbik
-és ha apa meghal?
-ő is felmegy
-és nagyi?
_hát ő is
-és mi?
_mi is felmegyünk a mennybe.
-és ott mit fogunk csinálni?
-Jaj, ezt se tudod?Hát segíteni kell a Jézuskának a sok ajándékot csomagolni!-világosította fel húgát az okos nagy.5 és 3 évesek voltak ekkor.-9-es voltam
pipacs pi_csa. tök ciki mert sorházban lakunk és a házak között pipacsok vannak, ő meg mindig kiabál oviból hazafelé, hogy szedjünk pics_apokat :S
kézzel készített ajándék kereskedésben dolgozom, mikor beteg, hazahozok játékokat, azt csinálom. ő is segített múltkor és beszélgetünk közben, hogy a kislányoknak meg a kisfiúknak csinálom az ajándékokat, amit majd a főnököm odaad neki :)
mikor meggyógyult, az oviban mindenkinek elmesélte, hogy anya a Jézuskának dolgozik :D
kislányunk lassan 3 éves, nálunk ilyenek voltak:
-Apa keresztneve Róbert, ha megkérdik tőle hogy hívják apukádat, L. Róbert Gidának(Micimackó után)..:-DD
-Mostanában kezdett úgy igazán egyedül énekelni, és ez a kedvenc: "Elvesztettem zsebkendőmet,
SZÍVOTT anyám érte..." (hát majd meg szakadunk minden nap ezen, és mivel látja, hogy tetszik nekünk, még 100 elénekli...)
-a másik amit mostanában mond, de közben megölel, és én meg olvadok: Jaj, anya, veled mennyi baj van...:-)) (ez mondjuk nem vicces, de aranyos, legalábbis nekem..:-))
-Rég nem látott unokabátty jött hozzánk, ő meg félt tőle. nem ismerte meg.
A srác mondta neki, hogy én vagyok a rokonod, mire a lányom elráncigált a szomszéd szobába, és bazikomoly arccal azt mondta: Anya ugye tudod, hogy ez a fiú nem a rokonom!!! Bizony! és közben meggyőzően bólogatott, hogy higgyem el...:-DD
2 éves fiam már nagy dumás.
pirítós- pityiós
bohóc- bobóc
Iza (szomszéd kislány)- Giza (ezt a nagypapi félreértette és jött hozzám kérdezni, miért hívják Gézának a kislányt?)
szalámi- szamai
Limababnak hívjuk a pocakban lévő babát, a fiamnak elmagyaráztuk, anya pocijára vigyázni kell, baba van benne. Azóta Limababa van odabenn.
Reggel felkel, rögtön imádott apa után kiabál. Bemegyek, puszi, simi.
- Apa dolgozni ment. - vigasztalom.
Áll az ágyban, széttárja a karját.
- Nekem nincs apám!
A lányom 2,5 éves csicseri csaj, aki nem kapaszkodik valamibe, hanem "pakaszkodik".
A galamb az "galambka" még akkor is, ha mondom neki, hogy galambocska.A "tiém" kifejezés klasszikus nála is, bár már kezdi elhagyni.Apa a múltkor megkérdezte, hogy mi ő, erre a lányom rávágta, hogy ő a "rózsaszín okos".
Sokszor van, hogy majd meghalunk a röhögéstől apával és ez a gyereket csak annál jobban felspanolja, de így hirtelen egy sem jut eszembe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!