Nyaralni indulunk 2 éves gyerekkel, mik azok a dolgok, amiket mindenképp vinnétek?
-napernyő(gondolom strandoltok is)
-gyógyszerek(én bementem a dokihoz és megkérdeztem miket vigyek-bár mi külföldre mentünk)
-babakocsi(nekünk még 2 évesen kellett főleg mikor mentünk fel a tengertől és már nagyon fáradt volt nem bírt már sétálni
-játékok,motor,futóbicikli
-félsátor(ebben aludt ha éppen víz mellett ért minket az alvásidő)
-ventillátor(pokoli meleg volt a szobánkba)
-sötét pokróc vagy valami sötétítő(nem volt semmi sötétítő a szobánkba és a nappal együtt kelt a fiúnk mivel ő a sötét szobához van szokva(qva jó volt nyaraláskor reggel 5-6-kor ébredni)Legközelebb mikor mentünk már rutinos voltam és vittem sötét pokrócot meg csipesz és felraktam a szobánkba,jól is aludt a gyerkőc.
-hütőtáska
Meg még amiket az előző leírt:naptej,kalap vagy kendő,úszógumi vagy karúszó,sok-sok strandolós játékok.Most ennyi jutott eszembe hirtelen de ha még vmi eszembe jut írok!
papucs, tartós tej, kakaó, keksz, játékok, kispárna, tisztálkodószerek, mosogatószer+szivacs, cumisüveg, műanyag tányér, pohár, fogkefe, babakocsi, utazóágy.
nem tudom, azt se írtad hova mentek :) nyilván mást kell bepakolni strandolásra meg mást városnézésre, szállodába vagy apartmanba...
Napozás utáni spray - mi imádjuk...
Ezúton én is megköszönöm a listát, lassan úgyis aktuális lesz, legalább nem kell agyalnom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!