Hogyan kell viselkedni a postán, ami már inkább butik, könyvesbolt, játékbolt, édességbolt lett gyerekkel?
Mára a posták szinte profilt váltottak. Nemcsak biztosításokat meg mindenféle pénzügyi csomagokat akarnak tukmálni, de komplett butikot, édességboltot, könyvesboltot mindenféle trafikárut árulnak.
Persze én még a mai napig csak a csekkjeimet befizetni járok oda, meg a nagy ritkán feladandó levelekért. Mint mindenhova ide is viszem magammal a gyerekeimet is.
Egy sima könyvesboltban, játékboltban egyértelműen figyelek rájuk, követem őket és tudom őket instruálni, mit szabad levenni a polcról és mit nem. Nincs is semmi gond.
A postán viszont ugyebár sorba kell állnom. Méghozzá nem kevés ideig. Ha kiállok a sorból, akkor ugye ugrott a helyem, tehát nem állok ki.
Ha nem lennének kirakva a játékok, mesekönyvek, csokik, akkor a gyerekeim nyugodtan ott állnának mellettem, vagy leültetném őket valahol egy székre megintcsak semmi gond nem lenne.
Csakhogy roskadoznak az állványok a csábító játékoktól, könyvektől. Ők pedig nem tudják, hogy ez posta és nem bolt. Tehát mennek és nézegetik, megfogják. Én nem tudok utánuk menni, hogy figyeljek rájuk mert sorban állok.
A postás meg elkezd velem veszekedni, hogy ne nyúljanak a gyerekek semmihez, nekik azt el kell adni.
Az én válaszom erre az, hogy én postára jöttem csekket feladni és nem játékboltba. Ne tegyék ki, ha nem engedik a gyerekeket hozzájuk érni.
Nincs esetleg egy kisebb posta nálatok?
Nálunk legalábbis csak a nagy postán van ilyen egyelőre.
Röhej, hogy miket ki nem találnak már, ráadásul nálunk úgy tele van polcokkal, hogy szinte alig van hely várakozni.
Én sem tudom mit lehetne csinálni, az én kisfiam még babakocsiban volt mikor ott voltam vele legutóbb.
Persze, hogy a kisgyerek meg kíváncsi és mindent megfogdosna, megkóstolna. Erre játszanak :(.
És most mindjárt jön egy két megmondó ember, és megkérdezi, hogy akkor a közértbe hogy viszed a gyereket, meg meg kell tanítani viselkedni, stb.
De az is egy folyamat, mire egy kisgyerek megtanulja, hogy mit szabad és mit nem. Az élelmiszer boltban legalább be tudod ültetni a bevásárló kocsiba.
én sem szeretek járni gyerekkel,amióta ennyi mindent árulnak-én ált.-ban beadom addig anyukámhoz/anyoshoz-hogy megkönnyítsem a dolgom..!
kedves lepontozott! nem olyan könnyű irányitani egy 2 évest a sorban állva
egyébként én sem értem miért nem maradhatott meg a posta CSAK postának. ennyi erővel a gyógyszertárba,bankba,vagy az orvosi váróban is árulhatnának bazárt..!
Nálunk a legkisebb postán is árulnak ilyeneket-pedig tényleg kevés hely van
tényleg a szülő dolga figyelni a gyerekére,DE igy sorban állva lehetetlennek tűnik!- a 4,5 évesemmel már semmi gond. de 2,5 évesemmel annál inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!