Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A lányom 27 hónapos. Már...

A lányom 27 hónapos. Már három hete majdnem minden este belázasodik, sokszor 39 fok felett van a láza. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Sokáig a melegre gyanakodtunk, de mikor a kánikula elmúlt, olyankor is lázas volt.A kedve jó, egész nap ugrabugrál, de éjszakára belázasodik.Volt már valakinek ilyen problémája a gyerekével?
2013. júl. 2. 22:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Azonnal orvos!

Az én lányom is állandóan lázas, az orvos mindig azt mondja, hogy 3 napos láz belefér, de ha 3 napon túl is lázas, akkor azonnal vigyem.

2013. júl. 3. 06:09
 12/29 anonim ***** válasza:

Még valami!

Ha a lányom beteg, akkor lesz.rom,hogy az eu-s kártyát szeretik e a dokik vagy nem!

Anélkül el sem engedtem volna

2013. júl. 3. 06:11
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Már az is felelőtlenség, hogy egy 27 hónapos kicsit mindenféle biztosítás nélkül engedsz külföldre.

Az is, hogy hetekig azt gondoltátok, a meleg miatt lázas.

A meleg miatt??? Eszem megáll...3 hete lázcsillapítózzátok?

A nagyszülőket sem értem.

Ismeretlen eredetű láza van a kislányodnak. Ilyenkor lehet nem hetekig várni a csodát. Tökmindegy hogy van, vagy nincs biztosítása, orvoshoz kell vinni!

2013. júl. 3. 09:45
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

ott kezdődik, hogy mielőtt külföldre viszitek, biztosítást köttök. ugye? jó lenne, ha ebből tanulnátok, 2 hónapra úgy lepasszolni, hogy nincs biztosítása? ez csak akkor fér bele, ha vállaljátok a költségeket, de ugye írod, hogy nem.

nagyon felelőtlenek vagytok :(

3 hét lázcsillapítózás eleve iszonyú. volt egy kisfiú aki fogzásra kapott nurofent 2-3 hónapig, majd összeomlott a mája és meghalt szegény. olvass utána, híradóban benne volt, cikkeket is találsz a neten.

minimum orvoshoz kéne vinni. első körben, ma, nagymama levihetné a saját orvosához, a mama tb-jére biztos elmondja mi okozhatja, addig te elintézed a biztosítást és holnap mehetnek a kórházba.

3 hét magas láznak oka van, legvalószínűbbnek azt tartom, hogy valamelyik belső szerve be van gyulladva, nagyon kicsi ahhoz, hogy 2 hónapok vonogassátok a vállatokat, ideje intézkedni!!!

2013. júl. 3. 10:06
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Húúú, hát a hideg is kirázott....Ez tényleg nem gyerekjáték.

Nem véletlenül lázas ilyen hosszú ideig. A szervezte jelez, hogy valami komoly baj van, ti meg próbáljátok "eltussolni" lázcsillapítóval. Az csak tüneti kezelés, de a próblémát nem oldja meg!!!!!

Valahogy oldjátok meg hogy még ma lássa orvos! Nehogy késő legyen!

2013. júl. 3. 11:19
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

próbáljátok kitalálni,hogy mi baja van??,meg a meleg miatt??

MI VAN???

2 hónapra elküldöd úgy hogy nincs biztosítása??3 hete lázas,tömitek lázcsillapítóval???

Hihetetlen,hogy az ilyen minek szül gyereket??

ÁÁÁÁ...nagyon felhúztam magam!

Szerencsétlen kislány....

2013. júl. 3. 12:20
 17/29 anonim ***** válasza:
Amikor mi kulfoldre költöztünk, egy adminisztracios hiba miatt csúszott a regisztrációnk es igy nem volt biztosítasunk se harom hónapig. Amikor a lányom beteg lett mégse azon siránkozz ám, hogy uristen, mennyibe fog kerülni, hanem vittem orvoshoz. Pedig o nem volt harom hetig lázas es jóval idősebb volt, mint a tied.....
2013. júl. 3. 12:24
 18/29 anonim ***** válasza:
Azonnal orvos!!! Van uniós Tb kártyája? Azzal kötelező ellátniuk. Nem kell vele foglalkozni, hogy húzzák a szájukat.... Jobbulást!
2013. júl. 3. 14:10
 19/29 anonim ***** válasza:
Azonnal orvos!!3 napos láz van.Szokták ia mondani az orvosok hogy 3 napig lehet max várni,de utána azonnal orvos.Nem is értem anyaként hogy vagy nyugodt.Lehet én féltem nagyon a 3 éves kisfiamat,de már ha 39 fokos láza van,azt azért vmi okozza.Olyat meg életemben nem hallottam hogy vki lázas legyen a melegtől.Elvitték már a nagyszülők orvoshoz a kicsid?
2013. júl. 3. 20:53
 20/29 A kérdező kommentje:

Na ezt jól megkaptam!!!Kicsit eltértünk a tárgytól, na mindegy!

Igen, kicsit rosszul fogalmaztam...Mikor hazarepült a lányom az anyósommal, mind a 2 megfáztak, a lányomnak már akkor is volt egy kis hőemelkedése.Aztán jött a nagy kánikula, tiszta pöttyös is volt szegény, akkor is előfordult, hogy volt láza, kapott gyógyszert.Aztán jobban lett, ment bölcsibe, megint megfázásos tünetei voltak, gondoltuk vagy az, vagy a meleg.Eközben jókedvű volt, semmi más panasza nem volt.Aztán pár nap múlva estére 39.8 volt a láza.Anyósomék bevitték az ügyeletre, másnap pedig gyerekorvoshoz is elvitték, hogy biztos legyen a dolog.Min a két helyen azt mondták, hogy vírus fertőzése van, és hagyni kell, hogy a saját szervezete leküzdje.Kúpot írtak fel a lázra.Azóta semmi baja, újra jár bölcsibe.Az orvosnál fizetni kellett, és ki is lett fizetve.Szóval ezt a 3 hetet nem úgy kel elképzelni, hogy teljes folyamatában lázas volt, hanem többször visszajött neki a 3 hét alatt.És azért gondoltam, hogy megkérdezek másokat, hogy az orvosnál konkrétan rá tudjunk kérdezni, hogy nem e az a baja neki is.Amúgy én csak mosolygok azon, hogy az emberek milyen rossz indulatúak tudnak lenni.A legkönnyebb a másikhoz hozzávágni, hogy "szar anya vagy, minek szül az ilyen".Szerintem ha olyan rossz anya lennék, akkor nem aggódnám halálra magam, és kérnék segítséget ilyen oldalakon.

2013. júl. 5. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!