Oltás napján lehet sétálni a babával (ettől nem mehet fel a láza)? Ti megfürdetitek este akkor is, ha belázasodik az oltástól?
Annyira nyűgös, hogy elvinnénk most sétálni, csak nem tudom, hogy jó ötlet-e. A 3 hónapos oltást kapta ma.
köszönöm a válaszokat
A védőnőm nekem kifejezetten javasolta, hogy ne menjünk egyből haza, mert felzaklatja őket, úgyhogy menjünk nyugodtan sétálni, legyen friss levegőn, aludjon egy jót, vagy csak terelje el a figyelmét...
Nyilván ez ma már nem segítség...majd legközelebbre :)
Én mindig fürdetek, akkor is ha lázas...
Egyébként én mindig adok neki egy kúpot oltás után. Tudom, hogy a dokik azt mondják, hogy már ezek olyan korszerű oltások, hogy fölösleges, de hőemelkedése volt hogy már volt, meg egyébként is, fájdalomcsillapító meg egy kis nyugtató hatású kúp nem árthat...
A fürdetést ne hagyd ki, neki az esti szertartás része: megszokta már 3 hónap alatt, megnyugtatják az állandóan ismétlődő dolgok. Egyébként sem lesz tőle semmi baja, sőt ha felmegy a láza kicsit hűvösebb vízzel segíthetsz is rajta!
Vidd sétálni nyugodtan, és mindent úgy csinálj, mintha mi sem történt volna! A megszokott rutint kövesd, hiszen nem beteg, ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget az oltásnak, és már el is felejti!
egy 13 éves és egy 22 hós anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!