Mennyit alszik a 2 év körüli kisfiad/kislányod?
Egyszer alszik ebéd után. Akkor kb másfél-2órát. Szerintem nincs olyan, hogy nem normális. Szerintem az én kislányom is 2szer aludna, de nem hagyom. Nálunk bevált ez a napirend és így tudok tervezni, nem lenne jó, ha 2szer aludna. De minden gyerek, szülő és család más. Majd ha megy oviba, bölcsibe akkor majd átszokik az 1szeri alvásra.
Nekünk is van, hogy alszunk ebéd után, pedig nem vagyunk gyerekek :) Mégis normálisak vagyunk
Nem alszik egyáltalán. Nálunk 9-9-ig van a nap.
Viszont kevés az infó, hogy lánykád mikor ébred/fekszik egyébként ugyanis legalább 12 óra az alvásigény ilyen korú gyereknek.
2 hónapja múlt 2 éves a kislányom.
Ő éjjel 10-11 órát alszik folyamatosan, ebéd után pedig 2-3 órát.
És éjjel mennyit alszik?
Valóban elég lenne már elvileg egy ebéd utáni alvás (1-2-3 óra igénytől függően).
2 és fél éves a kisfiam, mindig nagy alvó volt. :) Sokáig megmaradt neki a napi kétszeri alvás, emlékszem, már én is aggódtam...
Most éjjel alszik kb 10 órát, nappal pedig ebéd után 2-3 órát. Állítólag ez is több, mint, amit átlagosan alszanak a 2,5 évesek...De tekintve, hogy örökmozgó-felfedező, nem is csodálom, hogy szüksége van ennyi pihenésre!
Szia!
Nekem pár nap múlva lesz 2 éves a fiam, es ő délben /11 es 12:30 között altatok/ alszik általában 1,5 -2 órát, de néha még 3- at is! Függ az időjárástól, valamint attól, hogy délelőtt kint voltunk-e az udvaron, es meg attól, hogy éjszaka jól aludt-e.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!