Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves a fiam ezt néztem ki,...

5 éves a fiam ezt néztem ki, szerintetek megéri megvenni ennyiért?

Figyelt kérdés
[link]
2013. júl. 1. 13:54
 1/9 anonim ***** válasza:
ez a kedvence???? akkor lehet. Ha nem, akkor viszont nem éri meg. Ennyi pénzért már vadiúj játékot is kapsz neki.
2013. júl. 1. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Ennyiért nem venném meg...ráadásul használt, a jó állapotú meg mást jelent néha a vevőnek és az eladónak... max 1500-ért venném meg, ha nagyon a kedvence.

A belsejéről is kérnék képet.

2013. júl. 1. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Most volt akcióban a Tescóban többféle ebből, és újan volt 4000Ft ha jól emlékszem. Nem nagy már hozzá? Nekünk van ilyen Thomasosba, 3éves a fiam de már nem érdekli.
2013. júl. 1. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem dehogy. A vasárnapi bolhapiacon 300-500-ért adják a mesekönyveket, teljesen jó állapotban. A diavetítő itt persze plusz, de akkor sem ér 3000-et... annyiért már rendes diavetítőt is kapsz használtat.

Másrészt meg 5 évesen, pláne nyáron én inkább olyan ajándékot néznék, amivel kinnt a szabadban mozoghat és ügyesedhet pl. bicikli, gördeszka, boxzsák-kesztyűvel, kosárlabda-falra szerelhető kosárral ilyenek...

2013. júl. 1. 14:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sem éri meg. Ha nagy kedvenc enne, akkor sem. Valami mást, ami verdás. Inkább olyan ajándékot néznék, amivel kint játszhat. Mondjuk, a diavetítő felénk használtan is 4-6000 között mozog :( Ha tehetném, akkor sem ezt, rengeteg mesekönyvet lehet venni használtan, akár pár száz forintért. Vagy akár újan is lehet venni, bár nálunk inkább az olcsót firkálja össze, mint az új, több ezreset...

2 és fél éves kislány anyukája

2013. júl. 1. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon drága ennyiért. Ha rajongó, akkor is.
2013. júl. 1. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:

jelenleg 1 Ft-on áll, gondolom újraindult

licitálj rá

2013. júl. 1. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:
3000Ftért újat könyvet kapsz
2013. júl. 2. 09:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Licitálj rá, 1 Ft-ról indult újra. Kíváncsi vagyok, mennyiért veszed meg végül. :-)
2013. júl. 2. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!