5 éves a fiam ezt néztem ki, szerintetek megéri megvenni ennyiért?
Ennyiért nem venném meg...ráadásul használt, a jó állapotú meg mást jelent néha a vevőnek és az eladónak... max 1500-ért venném meg, ha nagyon a kedvence.
A belsejéről is kérnék képet.
Nem dehogy. A vasárnapi bolhapiacon 300-500-ért adják a mesekönyveket, teljesen jó állapotban. A diavetítő itt persze plusz, de akkor sem ér 3000-et... annyiért már rendes diavetítőt is kapsz használtat.
Másrészt meg 5 évesen, pláne nyáron én inkább olyan ajándékot néznék, amivel kinnt a szabadban mozoghat és ügyesedhet pl. bicikli, gördeszka, boxzsák-kesztyűvel, kosárlabda-falra szerelhető kosárral ilyenek...
Szerintem sem éri meg. Ha nagy kedvenc enne, akkor sem. Valami mást, ami verdás. Inkább olyan ajándékot néznék, amivel kint játszhat. Mondjuk, a diavetítő felénk használtan is 4-6000 között mozog :( Ha tehetném, akkor sem ezt, rengeteg mesekönyvet lehet venni használtan, akár pár száz forintért. Vagy akár újan is lehet venni, bár nálunk inkább az olcsót firkálja össze, mint az új, több ezreset...
2 és fél éves kislány anyukája
jelenleg 1 Ft-on áll, gondolom újraindult
licitálj rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!