Ki milyen WC szűkítőt használ? Hogyan kell kaki után kitörölni a fenekét a kicsinek?
Azt hiszem, tescos a szűkítőnk, de jobban szereti a bilit, mert arról leér a lába ill. saját maga tud ráülni.
Előrehajol és elölről hátrafelé vagy WC-papírral és utána vízzel megmosom a kádnál vagy WC-papírral és utána még egy törlőkendő (csak az ugye nem megy le a vécén).
nekünk ilyen van, szuperül passzol, nem billen, nem csúszkál. Vettünk hozzá egy fellépő zsámolyt is. Sztem totál felesleges a lépcsős wc szűkítő, több helyet is foglal. De ugye kinek a pap, kinek a paplan.
én 600 Ft-ért vettem sima egyszerű műanyagot, teljesen jó
kitörölni ugyanúgy kell mint magadnak :) a lényeg hogy ne kend végig a hátán :)
Szerintem ez sokkal jobb mint a szukito:
Kicsit tobbe kerul, de nagyon megeri, nem csuszkal, egyszeru tisztitani, a gyerek gyorsan megtanulja egyedul hasznalni. Lecsapodasgatlos a nagy es a kis resze is. A lepcsot ki kehet valtani egy osszecsukhato samlival vagy fellepovel amit a kezmosashoz is tudtok hasznalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!