Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy mossátok ki a bilit kaki...

Hogy mossátok ki a bilit kaki után?

Figyelt kérdés
Eddig csak pisiltek a bilibe ikreim,és csak kiöblítettem,néha kimostam szivaccsal alaposabban,de ma az egyikük nagy örömünkre:) már bele is kakált.Ki hogy mossa ki ilyenkor a bilit,illetve milyen fertőtlenítővel?
2013. máj. 7. 11:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Ez jó kérdés! Én még nem tartok itt a fiammal, de el sem tudom képzelni, hogyan leszek képes rá. Kapásból az jutott eszembe, hogy amint befejeztem a hányást, kidobom az egészet bilistül a kukába. :) De most komolyan, bocsi, hogy nem válaszoltam, csak engem is érdekel. :)
2013. máj. 7. 11:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
van egy spricnis fejű műanyag tartályom(nem tudom mi a neve, háztartási boltban lehet kapni elég olcsón)ebbe teszek fertőtlenítőt(domestos vagy ecet) plusz vizet.Bilibe kis vizet engedek, így beöntöm a WC-be a kakit,aztán befújom és WCpapírral áttörlöm.Ehhez gyenge minőségű,olcsó wc papírt használok.
2013. máj. 7. 11:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem tartunk még ott,de pont ma beszélgettünk erről a párommal.

Ő azt mondta majd teszünk bele 1 kocka papírtörlőt,hogy ne kenje annyira össze..:D

Ki tudja lehet beválik..:P

2013. máj. 7. 11:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Èn ha pisi,ha kaki kiöntöm wc-be majd kitörlöm wcpapìrral és befújom eszközfertőtlenìtő spry-vel amit hagyok ràszáradni./ Dm-ben lehet kapni olcsón/.
2013. máj. 7. 11:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Kicsit attól is függ, milyen az állaga. (Bocsi :o)

Ha szilárd, akkor behuppantom a WC-be, és csak egy nedves fertőtlenítő kendővel áttörlöm. Ha pisi is volt mellé, akkor először egy konyhai papírtörlővel kitörlöm (persze hogy a kezem ne érjen hozzá), és az megy a wc-be mint a wc-papír, és utána jön a fertőtlenítő kendő.

Ha folyékony halmazállapotú (I love hasmenés :S ), akkor papírtörlő segítségével a nagyját a wc-be ürítem, aztán megy a bili a kádba, erős vízsugárral öblítés, majd szivaccsal, flóraszepttel (szigorúan gumikesztyűben) tisztítás, majd a kád kifertőtlenítésével zárul a dolog. (Ezt érdemes az esti fürdetésig elhalasztani, ugyanis a dolog addig még megismétlődhet...)

Bár most épp nincs bilis gyerekem csak két szobatiszta meg egy pelusos, de egy éven belül kezdjük elölről.

Az igazi kihívást számomra az jelenti, amikor a gyerek a játszótéren közli, hogy kakilnia kell, és hazáig persze már nem bírná ki...

Off: egyesnek: van ám papírbili is! :D (dm-ben)

2013. máj. 7. 11:19
 6/12 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, na én az eszközfertőtlenítő spray helyett vettem ilyen szórófejes flakont és abba töltök mindig fertőtlenítőt!
2013. máj. 7. 11:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A papírtörlős apukának igaza van :) Fiam ha szólt, hogy kakilni kell, akkor a bili aljára mindig tettünk pár kocka wc-papírt, így lényegesen könnyebb kipucolni. Ha kész a nagydolog, egy kis vizet loccsantok a bilibe és megy az egész a wc-be. Utána még egy kis vízzel átöblítem, kiborítom ismét és nedves fertőtlenítő kendővel (Domestos) jól áttörlöm.
2013. máj. 7. 11:30
 8/12 anonim ***** válasza:

haszilárd bele a wc be és utánna vizzel kimosom a bilt ha folyékonyabb akkor még öntök hozzá vizet ugy bele a wc be (probálom nem elhányni magam)

aztan forro vizzel kimosom és ennyi

2013. máj. 7. 11:31
 9/12 anonim ***** válasza:
7-es.Megmondom neki,hogy nem is mondott hülyeséget.:)
2013. máj. 7. 11:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Fogom a bilit, átöntöm a tartalmát a vécébe, ezt lehúzom.

A bilit kizuhanyozom, ha szükséges, akkor egy erre szánt kefével lesikálom, ezután befújom sanytollal, majd ezt is lezuhanyzom róla. Ezek után a kádat is lezuhanyzom és befújom sanytollal.

Ez így soknak hangzik leírva, de valójában nincs fél perc sem az egész ceremónia.

2013. máj. 7. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!