9-36kg-s DÖNTHETŐ ülést írnátok nekem? Max.25 ezer ft-om van rá.
Köszi de ezek teljesen haszontalan válaszok számomra:(((
Nem az volt a kérdés hogy légyszi győzzetek meg mért vegyek 50 ezer ft-os ülést vagy hogy jó e a 25 ezres...
Szia!
Biztos sokan le fognak pontozni, de nekem az a véleményem hogy addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér!Nekem sajnos 25e ft sincs az ülésre, egy régi kocsink van, de legalább nincs rajt hitel és megy, abba kellett vennünk egy ülést ugye.Nagyon sokat utánaolvastam én is a témának, és én is úgy gondolom ahogyan az előttem írók, de ha megfeszültem sem volt több pénzem 10e ft-nál az ülésre.
Ezért különböző aukciós vagy netes hirdetős oldalakon kerestem a minőségi de használt üléseket, nagyon odafigyelve arra hogy épp legyen! szép tiszta környezetből.Sikerült is szereznem nagyon áron alul egy ülés Maxi Cosi Priori XP, 2 hetes volt és nem tetszett a mintája az anyukának így eladta...
Egy próbát megér neked is, csak arra vigyázz tényleg hogy a hungarocell épp legyen (azaz balesetmentes), műanyagrészek egyben,nem töröttek.
Én nem bántam meg.
szia, az elso ulésunknél mi sem tudtuk, mi mindenre kell figyelni, drágát mi sem akartunk, nem is biztos, hogy jol választottunk. a 9-36kg-s ulések nem a legjobbak szerintem, bármilyet is választasz, mikor a gyerek 5 éves lesz (20 kg korul), még beleul, de míre 36 kg lesz és iskolás, ugysem, és ulésmagosíto elég lesz...
A lányomnak most Espiro Optima Pro 9-25 Kg ulést vettunk, dontheto, jol zárt, a belsejében van szukíto betét kicsi babáknak. Használtan vettuk ismerostol, de újonnan sem vészesen drága, kb 30ezer korul lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!