Opel corra B Hogyan kell kivenni a hátsó ülést? (Két részletben is dönthető)
Ahogy érzed.
Egyébként nézz utána, a m*diafire.com egy olyan oldal, ahová saját fájlaidat fel lehet tölteni, és ha a linket megadom valakinek akkor onnan minden gond nélkül le letöltheti. Ugye nem gondoltat hogy pendrive-on fogom elpostázni neked? Velem nem tolsz ki ha nem fogadsz el tőlem több üzenetet, legalább ne kell mégegyszer elküldenem a linket. Azt hozzátenném hogy a te butaságod miatt nem tudtad letölteni, ugyanis a B corsa javítási kézikönyvét pontosan 12-en töltötték már le előtted. De küldtem már másoknak más típusú kézikönyvet is.
Ha vírustól félsz vagy valami mástól akkor előbb megnézhetted volna hogy a m*diafire.com egyáltalán mire való, de biztosan sokkal egyszerűbb sötéten látni.
Na szevasz.
Még annyit hogy vettem a fáradságot és készítettem az oldalról egy képet és odanyilaztam hogy hová kellett volna kattintanod.
# 4
Találtam neked még valamit, ez egy tavaly év végén készített videó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!