Ajánljanátok nekem 9-36 kg-s ülést, ami dönthető támlás, később pedig csak magasítóként is használható (és lehetőleg levehető huzatú)?
Figyelt kérdés
Bevált tipusra vagyok kíváncsi, ha sikerül kitalálnom h milyet vegyek, akkor majd kifejezetten erre keresgélek rá az árak miatt (sajna összvissz kb 20-25 ezer ft-unk lesz rá maximum)2010. szept. 17. 21:45
1/6 A kérdező kommentje:
Ajánlanátok... bocsi az elütésért...
2010. szept. 17. 21:45
2/6 anonim válasza:
Nem leszek jó válasz, de én is sokat keresgéltem, sajna sikertelenül. általába 25 kg-ig van dönthető, az pedig nem lesz jó addig, amíg háttámla nélkül is lehet használni, mert kilóg belőle a gyerek feje.
3/6 A kérdező kommentje:
és a Concord Trimax 9-36kg ? ez elvileg dönthető, de másfélét egyenlőre nem találtam
2010. szept. 17. 22:21
4/6 anonim válasza:
Szia!
A nagyobbik fiamnak Concord Trimaxa van. Mi év elején vettük a Brendonban, mert akkor az Anyák Lapjás vagy Baba magazinos újságban volt egy kupon, és így 28ezer volt az ülés.
Kérdezz nyugodtan az üléssel kapcsolatban.
Én nagyon szeretem, plusz a kisfiam is:)
A kicsinek Concord ultimaxa van.
5/6 anonim válasza:
Nekünk Concord Trimax van, szeretjük, jókat alszik benne a kicsi, jól tartja a hátát és majdnem annyira lehet dönteni, mint egy hordozót. A kicsin pedig úgy vettem észre, hogy határozottan élvezi benne az ülést, kényelmes neki. Háttámlával 9-18 kg-ig lehet használni, de, nekünk azt mondták, ha a feje már túlnőtt a háttámla tetején, szereljük át és csak ülésmagasítóként használjuk! Azt hiszem 3 magassági fokozatba lehet állítani a biztonsági övét, a huzata jó, bár az én fiam elég izzadós, de be lehet szerezni aerosleep ülésvédőt, ami nagyon jó. Mi már nem ruházunk be rá, mert jön a rossz idő, majd jövő nyárra. Hát ennyit röviden :-)
6/6 anonim válasza:
Én is épp ülés vétel előtt állok nemsokára és én is ezt a Concordot néztem a Brendonban. Múltkor 30000-ért volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!