Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 evesem sokat iszik szerintetek?

2 evesem sokat iszik szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem iszogat hanem ahogy megkapja az uveget lehuzza a 2 vagy 3 deci innivalot ami benne van. Fel deci narancslevet ontok neki fel vizzel.Kepes meginni igy napi 2 liter innivalot is es persze rengeteget pisil.

2013. jún. 28. 10:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon sokat iszik, főleg vizet....szerintem főleg nyáron normális és egészséges.
2013. jún. 28. 10:19
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem ennyit kell innia egy ennyi idősnek. illetve 1-2l között :)

enyém is ilyen, ha cumisüvegbe teszem neki, akkor annyi iszik amennyi van.

ő már 3,5 éves, reggel kap üvegből kakaót, 3decit, este is, az már 6 deci és ovi után kiharcolja az üvegét, szintén 3 deci innivaló...

az oviban és itthon olyan 1l vizet iszik meg pohárból :)

kánikulában 3l vizet is megivott. ha eszik rendesen, nem acetonos a lehellete, akkor semmi gond, sőt! :)

2013. jún. 28. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Jajj, én is ezen gondolkodtam. Kisfiam 2 éves, és kb 2-3 literrel iszik naponta. Persze a víz az, ami nem kell neki.
2013. jún. 28. 12:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Megijedtem mert a neten kutatva olyanokat talaltam,hogy ennyi idos gyerekek 1L isznak meg naponta es kb 3decit pisilnek. A kislanyom reggel csak megiszik siman 900decit es szerintem tuti pisil vagy egy litert egesz nap!!! Enni eszik rendesen 2 evesen 12,9kg. Ma kiprobaltam,hogy csak vizet adok neki de az mar nem csuszik annyira mert reggeltol eddig 6decit ivott meg csak es 3at csak ebedhez.Mindegy biztos ami biztos megnezetem a vizeletet.
2013. jún. 28. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Az a tapasztalatom, hogy az ízesített italokat sokszor nem szomjoltás céljából isszák a gyerekek. :) Ha vizet adok a kisfiamnak, kb 6 dl-t iszik meg per nap (persze kakaó, leves, stb. mellett). A gyümölcslé és társaiból viszont lecsúszik a 3 dl neki is egy perc alatt, összességében simán ellőtyöl belőle 2 litert naponta. Ez a titok nyitja, és mivel nálatok is bebizonyosodott, hogy a vízből nem fogy annyi, biztos, hogy semmi baja a 2 évesednek! :) Olyan ez, mint amikor egy felnőtt pl. túl sok Colát iszik, akkor is, amikor nem szomjas...
2013. jún. 28. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:

állítólag kilónként egy decit kell számolni kisgyerekeknél,de ez eltérhet az egyéni igény szerint

tehát a te gyerekednek 1,3 litert kellene inni egy nap a súlya szerint

az én fiam 15 kiló,neki másfél litert kellene,de ha beleszakadok akkor sem iszik meg egy liternél többet,ezt is csak úgy,ha figyelem egész nap,és szólongatom,itatom.magától fél litert inna

2013. jún. 29. 12:39
 7/8 Bettina1109 válasza:
Hello. Senkinek nem volt semmi a háttérbe hogy sokat ivott a gyereke? Aggódom az én lányom nyáron lesz 2.5 éves de van hogy 2 l meg iszik egy nap.. Sajnos nálunk is inkább az ízesített dolgok mennek mint a víz.. Talán az miatt szomjas folyton... 😖 Remélem nem cukros.. Hétfőn megyünk laborba.. Előre is köszi a választ!
2023. máj. 12. 09:10
 8/8 anonim válasza:

Azóta kiderult valami a laborba?

Az én kislányom is elég sokat iszik.

okt. 31. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!