Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek mi lehetett vele?

Szerintetek mi lehetett vele?

Figyelt kérdés
Két és fél éves fiam nagyon anyás. Lent voltunk Balatonon. Elesett a stégen, de nem verte be semmijét, viszont utána órákig kétségbeesve kerete anyát, vagy a nevemen szólItott. Hiába magyaráztam, hogy én vagyok, ő csak mutogatott kifelé vagy rohangált a törülközök között.Az apjához bújt, mintha én idegen lennék. Tiszta ciki volt, már mindenki gyanúsan méregetett. Beszéljek egy orvossal, mert ilyet még nem láttam. Azóta rendben van minden.

2013. jún. 28. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak megijedt és azért nem ismert fel.
2013. jún. 28. 08:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túl aggodalmas vagyok, de én azonnal megmutattam volna egy dokinak.....mikor volt ez?
2013. jún. 28. 08:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Múlt héten, kb. 1-2 óráig csinálta, utána le se szállt rólam szokása szerint. A párom szerint megsértődött rám, de nagyon furcsa volt.
2013. jún. 28. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Az attól függ. Ha direkt át nézett rajtad, nem nézett rád, láthatatlannak nyilvánított volna, akkor valószínüleg tényleg hiszti volt. Viszont ha zavartan rád nézett, nem melléd, és így idegen voltál, akkor én is mentem volna vele orvoshoz.

Utólag, mivel azóta rendben van, szinte biztos, hogy sértődés volt. Orvosnak azért emlísd majd meg, és figyeld, lesz-e más furcsasága.

2013. jún. 28. 09:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Szólni fogok. Nem fogadott el kaját tőlem, nem akart a közelembe jönni. Az ijesztő az volt, amikor kereste az anyját hiába álltam ott. Azóta semmi és előtte se volt ilyen.
2013. jún. 28. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, vele is ez volt- e, mint az én fiammal, de azért leírom. Ő is 2 éves volt. Hintázott a kanapén és a dohányzóasztalon támaszkodva. Lecsúszott a keze a kanapéról, beverte az állát az asztal szélébe, majd az ütéstől hanyatt vágódva leesett a földre, persze fejjel érkezett...felszakadt az álla, vérzett, ordított szegénykém, mint, akit nyúznak. miután abbahagyta a sírást 15 perc után, elkezdett mutogatni, hogy ég a lámpa, ott az apa, stb.. mint aki nincs magánál, v épp akkor tért magához, v nem is tudom. Na, gyorsan ügyelet..annyit mondtak, hogy valószínű agyrázkódás (nem csoda), lehet, még a látását is elvesztette pár pillanatra. Nem lett semmi gond belőle, 2 óra múlva már jól volt, de nagyon ijesztő volt. Lehet, a Te kisfiad is mégis megütötte magát, v megrándult a kis feje, ezért volt olyan zavart. Nekünk csak azt mondták, ha szédül, hány, vérzik az orra, füle, azonnal vigyük vissza. De rendben van azóta is szerencsére.
2013. jún. 28. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!