Szorulásos, széklet visszatartásos gyerekek anyukái? Talán megoldás a szenvedés megszüntetésére?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 21:55
11/16 anonim válasza:
Szia,de jó,hogy írtál ide.:)Az én kislányom is visszatartja a kakit 3-4 napig,mióta levettük a pelust.Azelőtt is szorulásos volt,és keményet kakilt,de szinte minden nap volt kaki,vagy minden másnap.Most ott tartunk,hogy laevolac mellett 3 naponta kakil egy keveset.Már mi is mindennel próbálkoztunk,mondjuk az igaz,hogy a gyümölcsökből nem sokat eszik,mert nem igazán szereti,de rostos gyümölcsleveket rengeteget iszik.Remélem az itteni gyógynövényesbe lehet kapni ezt a gélt.Nálatok mennyibe került,és milyen kiszerelésbe van?Mg mindig adod kislányodnak?
12/16 anonim válasza:
De jó, hogy írtad ezt, mi is megpróbáljuk. Hogyan adagolod? Naponta hányszor és milyen kanállal?
13/16 anonim válasza:
Sziasztok! Nálunk pár alkalommal volt, hogy nem tudott kakilni valamiért. Én is keresgettem és megpróbáltam a zabkását. Azóta is amikor kap, 3órán belül kakil. Tutira. Persze már azért is kapja, mert szereti, nem a szorulásra. De ha keményebbet vagy bogyósat sikerül akkor feltétlenül csinálok és segít. Lehet hogy próbáltátok és túlvagytok rajta, csak azért leírtam. Amúgy nálunk hatalmas üdvrialgás volt a siker után. Taps meg minden, mint az olimpián :)
14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
450 g-os kiszerelésben kapható. A 3 éves korosztálynak 1-3 kávéskanál a napi adag. 1-el kell kezdeni és szépen növelhető 3-ig. Elvileg vízbe, gyümölcslébe keverhető, de az én lányom így nem issza meg. Ezért simán kiskanálon adom a szájába, majd rá issza a vizet. Néha kérlelni kell kicsit, de általában nincs gond.
Ha utánanéztek a neten sok mindent tudtok olvasni róla. Érdemes az én véleményem szerint.
2013. jún. 29. 14:01
15/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam a zabkását én is, csak sajnos ez a kisasszony olyan válogatós, hogy nem tudtam belediktálni semmiféleképpen. Pedig arról is csak jókat hallok, ha ezt eszi. Mindenesetre örülök, hogy írtad, mert lehet, hogy valakinek segíteni fog, mint nálatok is.
2013. jún. 29. 14:03
16/16 anonim válasza:
Én is köszönöm szépen, hasonlóval küszködünk, amióta közösségbe ment a fiam...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!