2.5 eves kisfiamnak vettem egy dvd lejatszot autoba milyen meseket irjak neki?
Figyelt kérdés
Amig kicsi volt nem volt gond az utazas most hogy mar nagyobb gondoltam veszek neki egy dvd es meseket teszek majd egy sd.re hogy utkozben ne unatkozzon eleg hosszu utakat kell majd megtenni.Kivancsi lennek hogy korban hozza illo gyerekek milyen meseket szeretnek leginkabb.O neha szokta nezni az ukit,roryt,kisvakondot,zumi kalandjait es kb ennyi.2013. jún. 27. 01:23
11/16 anonim válasza:
Az enyémek imádják Dóra a felfedezőt, Noddy-t, Mazsola és Tádé, Fiffi virágoskerte (de az lányos). Mindezt otthon,a szobában. De érdekel ez az autós dvd lejátszó! Hol vettétek? Mennyibe kerül?
12/16 A kérdező kommentje:
mi kulfoldon elunk 100chf volt akcioban kulonben 200.En ugy gondolom hasznunkra fog valni mert szereti a meseket aztan majd kiderul :-D
2013. jún. 27. 11:07
13/16 anonim válasza:
Bogyó és Babóca sorozat meséi szerintem lekötik a 2,5 évest már.
14/16 anonim válasza:
A mi fiúnk nem volt 2 éves mikor mi is vettünk az autóba..és igenis lekötötte,nagyon szerette!Amiket nézett:Bogyó Babóca,Tom és Jerry,Uki!Most 3 éves és még mindíg szeret dvd-zni az autóban,most a menő a Chuck a dömper!!Apa csak kiírja pendrivra indulás előtt és mehetünk is!Szerintem nagyon jó találmány,inkább mint hogy visítson hogy mikor állunk már meg,mikor érünk már oda stb!!
15/16 anonim válasza:
2 évesem Bogyó és Babócát szívesen nézi 5 perces részekből áll. Vagy a gyerekdalokat szoktunk hallgatni, nézni.
16/16 anonim válasza:
az én fiam a GRU-ra esküszik. olyannyira leköti, hogy semmi nem érdekelte az elején egy ideig. ilyenkor pihenhettem, főzhettem, hajat moshattam, ... mert csakis a filmet nézte. lassan 2 éves, de már 5 hónapja ezt nézi és csak nagyon kicsit veszített a "varázsából". nagyon ajánlom, hogy kipróbáld te is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!