Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2.5 eves kisfiamnak vettem...

2.5 eves kisfiamnak vettem egy dvd lejatszot autoba milyen meseket irjak neki?

Figyelt kérdés
Amig kicsi volt nem volt gond az utazas most hogy mar nagyobb gondoltam veszek neki egy dvd es meseket teszek majd egy sd.re hogy utkozben ne unatkozzon eleg hosszu utakat kell majd megtenni.Kivancsi lennek hogy korban hozza illo gyerekek milyen meseket szeretnek leginkabb.O neha szokta nezni az ukit,roryt,kisvakondot,zumi kalandjait es kb ennyi.
2013. jún. 27. 01:23
1 2
 1/16 anonim válasza:
2%
Aha! vettél egy dvd lejátszót és írni akarsz neki. Akkor most nézze a mesét vagy olvassa? :)
2013. jún. 27. 03:44
 2/16 anonim ***** válasza:
Verdák, stb. de szerintem egy 2,5 évest még nem fogja lekötni a kocsiban sem hosszú távon az ilyen. Még kicsi ehhez, hogy órákig mesét nézzen. Nekünk is van, és a nagyobbik gyerekem 4,5 évesen imádja. Nála tök jól működik ez a kocsiban, de van egy 2,5 évesünk, ő néha odapillant, de ennyi...
2013. jún. 27. 06:50
 3/16 anonim ***** válasza:
34%

Szia!

Olyan mesét írj ki, amiket amúgy is szeret, és leköti. Mi nem vagyunk nagyon mesések, de amit megnéz az a Mekk Elek, Mazsola és Tádé (biztos a bábok miatt), Nils Holgersson. Nem túl hosszúak.

Nagy kedvenc a Talking Friends (Talking Tom és barátai). 10 kb. 3,5 perces része van, meg extra dalok. Egyszerre végignézi, kb. 45 perc.

Amúgy lehet, hogy jobban jártál volna egy tablettel, mert arra feltehettél volna meséket is, és játékokat (kirakós, memory, párkeresõs, hangszeres), amivel tud játszani, ha megunja a mesét. A 2,5 éves fiam, profin kezeli a tabletet, a profiljában ki-belépeget a játékokban, játszik azzal ami érdekli. Ha olyanja még a háttérben futtatást is kikapcsolja. Tokban van (ez azért alap) a védelem miatt.

2013. jún. 27. 06:58
 4/16 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Hosszabb mesébõl eddig a Merida, a bátor és az Aranyhaj és a nagy gubanc címût volt hajlandó 80%-osan végignézni (sokáig nézte, majd játék, séta a lakásban, megint nézte, mindezt többször), a többit inkább mi néztük.

2013. jún. 27. 07:06
 5/16 anonim ***** válasza:
Nálunk Halász Judit koncert ( csiribiri )dvd a menő a fiamnál. :)
2013. jún. 27. 07:40
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
3as! Erre még büszke is vagy???
2013. jún. 27. 08:13
 7/16 A kérdező kommentje:
Jo kis bunko vagy elso na de mind1 sajnos tele van a vilag hozzad hasonlo bunkokkal.Minden gyerek mas a fiam szereti a meseket napkozben amig takaritok vagy fozok meset nez.A kerdesem azzal kapcsolatos volt hogy a ti gyereketek milyen meset szokott nezni aki tud erre valaszolni tegye meg a tobbinek a velemenye nem erdekel
2013. jún. 27. 08:22
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekünk a gps-re van feltöltve mese,de 4 évesem is kezeli magától.2,5 éves a fiam ős is szokta nézni hosszabb ideig.
2013. jún. 27. 08:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

nekem a Thomas sorozat jutott eszembe (ha nem a nagy filmeket, hanem az epizódokat teszed be neki, azok kb. 5-5 percesek) és a Peppa pig (a hajszárítófejű malaccsalád :)- ebből is kb. 5 perces epizódok vannak. Esetleg még a Fimbles-t szoktuk nézni, de azt nem tudom, hogy van-e magyarul.

Magyarul pedig: kisvakond, Elmo

Az én kisfiam 3 éves.

2013. jún. 27. 09:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Thomas,elmo,chaginton ,zümit,roryt ilyesmit szeretnek a gyerekeim is .
2013. jún. 27. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!