Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennél ha 2 évvel idősebb...

Mit tennél ha 2 évvel idősebb és 2 fejjel magasabb fiú lökdösné a te kislányodat?

Figyelt kérdés

Édesanyja is jelen van,de nem igazán szól rá a gyerekére.

Kiváncsi vagyok ki hogyan reagálná ezt le?

2013. jún. 24. 11:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kicsodád az illető?

Ismerős vagy rokon vagy szomszéd vagy ismeretlen?

Nagyon nem mindegy.

2013. jún. 24. 11:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha az anyuka nem regálna, akkor először is rögtön szólnék neki, mármint az anyukának, hogy legyen szives szóljon a fiára. Ha nem tenné meg, én szólnék rá.
2013. jún. 24. 11:36
 3/11 A kérdező kommentje:

Ismeretlen. A helyszín a játszótér. A kisfiú hisztis, nyűgös kissé erőszakos. Az én kislányom 1,5 éves, 9 kg,szépen aranyosan játszik. Az említett fiú rossz passzban volt és az anyja helyében már hazavitem volna mert láthatóan nem érezte jól magát ott. Valószínű ezért is durváskodott a kisebbekkel. Mert nem csak én lányomat lökdöste!

Nem szóltam egy szót se, csak amikor közeledett akkor oda léptem és a lányom elé tartottam a kezemet. És egyszer pedig amikor a kisfiú úgy döndött, hogy a nála lévő játékkal megkalapálja a kicsim fejét,na akkor megfogtam a kezét és mondtam hogy nem szabad! Mindezt normál hangnemben.

Erre az anyuka rámförmedt, hogy ne érjek a gyerekéhez mégegyszer! :)) Mondom:ez valóban nem az én dolgom lenne!!! (hanem az övé)

És még hozzá tette ha búrában akarom tartani a gyereket akkor ne vigyem közösségbe. :))

2013. jún. 24. 11:45
 4/11 anonim ***** válasza:

Jól csináltad, ennél "jobban" ezt nem nagyon lehet. :)

első

2013. jún. 24. 11:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Én simán rászólok a gyerekre. Ha anyuka nem figyel, nem érdekli, nekem aztán pampoghat. Még jó, hogy megvédem a gyerekem az ilyen agressziv kis majmoktól.
2013. jún. 24. 11:49
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Én is úgy gondolom hogy korrekt voltam, csak nem voltam még konfliktus helyzetben gyerekek miatt,ezért kérdeztem, hogy más hogyan gondolja?!

Egyébként korabeli,azonos "súlycsoportba" tartozó gyerekek között hagyom hogy a kislányom oldja meg. De azért ez mégis csak más volt.

2013. jún. 24. 11:53
 7/11 anonim ***** válasza:
jól tetted, én az első alkalommal odamentem volna, hogy mit akar az a gyerek?? Miért bántja az enyémet? Ha a szülő nem figyel, attól még ne üsse az enyémet.
2013. jún. 24. 11:54
 8/11 anonim ***** válasza:
mivel jelen volt a kedves anyuka és nem reagált,persze,h jól tetted.Egyébként meg,ha nem akarja,h más hozzányúljon a gyerekéhez,ne vigye ő a közösségbe.Természetes,h néha durvábbak a gyerekek egymással,de az is természetes,h meg kell nekik mutatni a helyes viselkedési formákat,szép lenne,ha a felnőtt közösségben is természetes lenne a verekedés.Ma én is rászóltam egy kisfiúra,mikor telibe szórta a gyerek fejét homokkal,nagyi meg pont nem volt ott.Természetesen nem voltam vele bunkó...
2013. jún. 24. 12:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor gondolkodás nélkül rászólok más gyerekére, valahogy ez nálam automatikus.

Azt nem tudom, az anyukára hogy reagáltam volna, mert elég nyuszi vagyok.

2013. jún. 24. 13:54
 10/11 anonim ***** válasza:

iszonyú jól reagáltál!!!!

Én lehet durvább lettem volna...na nem a gyerekkel, hanem az anyukával..:-))

2013. jún. 24. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!