Hogyan mossam ki a takaróját amit összepisilt?
Figyelt kérdés
Reggelre bepisilt a lányom, és atakarója is olyan lett :( Elvileg mosható,de a párnáját már egyszer kimostam és teljesen összeáll benne csomósan a töltelék, és el sem lehet oszlatni,így ment a kukába :(2013. jún. 24. 07:23
1/4 anonim válasza:
Időről időre razogatva kellett volna megszaritani....
2/4 anonim válasza:
Hát csak kéz meleg vízbe, kézzel próbáld. A mosószer így is hat, aztán kiteszed a napra, az is "fertőtlenít"
3/4 Kerria válasza:
egyszer ezt én is elrontottam, azóta kímélő programon mosom (30 fok, 600-as centri) és azóta nincs gond vele. Szárításnál pedig 2-3 óránként megráztam rendesen.... Jó, ekkor sem olyan mint újonnan, de használható maradt!
4/4 anonim válasza:
Kerria válasza a nyerő. :-)
én paplanboltban dolgozom, és pontosan így kell, ahogy Ő csinálja..:-))
A párnát boltsd fel oldalt egy 15cm-es résez, és kézzel lazítsd fel a töltetet benne, ha ügyes vagy, akkor varrsz bele egy zipzárt, és így mindig meg tudod ezt tenni majd...:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!