Miben altassam a gyerkőcöm, ha folyton lerúgja a takaróját, a hálózsákot pedig nem tűri?
-body, zokni,
-ha már nem pelusos, akkor trikót a pizsifelső alá
-jó vastag pizsi kell
Enyémen sincs se takaró, se hálózsák.
Az én lányom nem szokott 23 fokhoz és ha bejön a nagyon hideg idő akkor hűvösebb is lesz a lakásban.Most 23 fokban melege van általában, így én zoknit, pizsigatyót és pólót húzok rá.Ha tudom, hogy pol éjjel fagyni fog és kialszik valószínűleg a kandallóban a tűz, akkor egy ujjatlan body-t is kap a pizsi alá, de nem ez a jellemző.
Az én lányom általában jelzi ha fázik, de ez így még nem fordult elő.Persze én is betakarom este, de ez csak addig tart amíg meg nem fordul.A hálózsákot pici korában eltűrte, idén még nem tudom, hogyan fog viszonyulni hozzá.Mivel mőár fel tud állni az a véleményem, hogy inkább balesetek okozója lesz, minthogy a hasznunkra válna majd.
10 hós kiscsaj anyuja
Vastag kezeslába a legpraktikusabb.
Egyébként 10 hósnak még bőven jó a hálózsák és nem is fog benne elesni. Lányom 21 hós és ő is abban alszik, még menni is tud benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!