A kicsi megszületése után, ha nagy ismét cicizni akar, azt hagyjam?
2 volt a nagy mikor megszületett a pici.Eleinte mondta,hogy kéri én kérdeztem tényleg??Aztán mondta,hogy nem.
1-2 hónapja viszont(mikor a pici 5 hónapos lehetett nagyon határozottan mondta,hogy ő szopizni szeretne és mikor letettem a picit már mászott az ölembe.Mondtam oké, erre szopizott 2 kortyot,annyi elég is volt.Ezután máskor is kérte, mondtam,hogy előbb az öcsi befejezi,aztán majd jöhet ő.Volt mikor el is felejtette,volt hogy kérte de csak 1-2 kortyra.
Nekem is fura volt és én sem pártolom a tandem szopit, de láttam rajta, hogy ez inkább a miatt kellett neki, hogy megnyugodjon a lelke.Én meg úgy voltam vele miért ne....
Szerintem előre ne agyalj ezen, csak amikor ott lesz a szitu akkor legyél okos:))))Lehet kérni fogja,de egyáltalán nem biztos.
5. vagyok. Nálunk is csak azért kérte a nagy, mert a kicsi is kapta. Eszében sem volt igazából szopizni, sosem volt nagy cicis, 8 hónaposan is magától hagyta el. Én tudtam, hogy nem fog visszaszokni.
A te gyerkőcöd már 2,5 éves, 10 hónapos kora már rég volt, őt is csak a kíváncsiság vezérli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!