Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem eszik a lányom?

Irén24 kérdése:

Miért nem eszik a lányom?

Figyelt kérdés
2 és fél éves és már 3 napja nem eszik néha néha eszik de akor is eröltetem mert idegesit félek valami baja lesz ,kicsit meg van fázva de amugy nincs baja közérzete jo néha nyügös mint minden gyerek szerintetek mi abaj mit csináljak?inni iszik de azt sem anyit amenyit szokott.

2013. jún. 21. 18:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Csinálj hűvös, finom ételeket pl. gyümölcsleves, puding, krémtúró stb. Azzal is visz be gyümölcsöt és folyadékot is. A gyerekek szeretik. Legyen színes, hűsítő. Melege van. Mindenki kivan ettől a hőségtől, nem kell rajta csodálkozni.
2013. jún. 21. 18:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy előző írta! Jó kis hűs almaleves, meggyleves, joghurt :) Az nem gond, hogy pár napig kevesebbet eszik, tök normális ebben a melegben. (Éhen halni nem fog, sok kisbaba fogzás alatt jóformán alig eszik) A lényeg a folyadék! Én ilyenkor, ha kevesebbet iszik néha bevetem (máskor nem szoktam) a gyümölcsleveket, pl. Kubu (vízzel hígítva), abban van némi kalória is, és szívesen issza. De persze a víz is menjen..
2013. jún. 21. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!