Kicsúszott a számon egy mondat, a barátnőm meg jól megsértődött. Tényleg "rosszat" mondtam?
Délelőtt átjött a barátnőm a kisfiával, egy idősek a gyerekeink(2,5 évesek). Játszottak a kertben. A kisfiának semmit nem engedett(ne nyúlj a slaghoz, ne vizezd össze a ruhád...)Szóval egész délelőtt mindenért rászólt. A végén a gyerek már hisztizett. A barátnőm meg panaszkodott, hogy napok óta nem bír vele, majd odament az ordító gyerekhez, két kézzel megfogta a fejét,fölemelte a térdét és olyan mozdulatot tett, mintha a gyerek fejét a térdébe akarná beleverni (mint az amerikai bunyós filmekben). Nekem meg kiszaladt a csodálkozás közepette a számon, hogy ilyet még viccből se csináljon. Erre ő közölte, hogy ne szóljak bele, mit csinál a saját gyerekével, majd sarkon fordult, és köszönés nélkül hazaviharzott a gyerekkel.
Nem gondolom, hogy bármi olyat mondtam volna, ami okot ad a sértődésre...
aha, értem, hát remélem azért rendbe jön a dolog, és ő is belátja hogy ez nem volt túl szép húzás tőle...
Minden jót!
Uh, sajnálom...akkor most kisebb gondod is nagyobb annál, mint hogy ide írogass..
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!