Meghalt a nagypapám. A temetést hogy oldjuk meg gyerekekkel?
Részvétem!
És ha a férjed valamelyik rokona vigyázna rájuk?
Biztosan nincs olyan rokon, akinek nem volt köze a nagypapához? Párod szülei, vagy ilyesmi?
Mindenestre részvétem.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egy kérdésem még lenne ezzel kapcsolatban:
Nem tudom, milyen ruhát adjak a fiúkra. Nagyon meleg van, arra gondoltam, rövidnadrág inggel. Ez nem illetlenség? Vagy mindenképpen kell nekik a fekete hosszú nadrág?
Értem, hogy anyósodék messze laknak, de nem tudnak most az egyszer elutazni hozzátok (mondjuk már előző nap), hogy vigyázzanak a gyerekekre?
Én már csak a meleg miatt sem vinném el őket. Fel kell pakolni, mint a málhás szamár, legyen víz, rágcsa, nem mindegy, hogy alszanak-e még a gyerekek, belenyúlik-e a temetés ebbe az időbe...
Én nem vittem a két éves fiamat, anyósomék (150 km) eljöttek, egész nap elvoltak vele. Nekem nem kellett így külön stressz, hogy mi lesz a gyerekkel, hol tud enni, aludni, és egy kicsike gyerek még nem érti, miért sír anya, miért szomorú mindenki, ő miért nem rohangálhat a szép parkban (temetőben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!