Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Üzem orvoshoz 2 évessel?

Üzem orvoshoz 2 évessel?

Figyelt kérdés
Júli 1 kezdek 4 órában az új munkahelyemen.a kislányom de b...ölcsis lesz.el kellene ma mennem orvosi vizsgálatra.vihetem oda a gyereket is?nem tudom hogy nem e szolnának érte.állitolag egy 5-10perc az egész...ti elvinnétek?ha nagyon muszály a szomszédra hagyhatnám,de nem szivesen,új lakok vagyunk még nem igazán ismerem őket...
2013. jún. 17. 08:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Én elvinném, gondolom, nincs ott rengeteg beteg, vittem magammal a lányom mindig nőgyógyászhoz, amikor a kistesójával terhes voltam, most a kicsivel vagyok itthon, voltam vele bőrgyógyásznál a múlt héten.
2013. jún. 17. 08:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekünk anno(igaz csak nyári gyak miatt) de kellett üzemdokihoz menni.Volt vérvétel,vizelet vizsgálat,tüdő meghallgatás és vérnyomás mérés..

Egyébként tök jó hogy találtál 4 órás melót:)

2013. jún. 17. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!