Mit lehet kezdeni a szájban tartogatós evéssel?
Figyelt kérdés
2 éves a lányom. Jó evő, nem válogat, de teljesen ki vagyok már. Kb 30-40 perc az ebéd. Bekapja a falatot és percekig tartogatja a szájában. Hiába mondom neki, hogy rágja meg nyelje...2013. jún. 6. 12:23
1/3 anonim válasza:
az enyém is ezt csinálta!
leszállítottam és elküldtem az asztaltól-többszöri figyelmeztetés után!
Mondtam neki akkor most éhen maradsz!
írva jött vissza az asztalhoz!Utánna mint a kisangyal úgy evett!
Ha másodjára is elkezdett volna hülyéskedni megint leszállítottam volna de akkor már több ideig nem jöhetett volna vissza bármennyire is sírt volna..de erre szerencsére nem került sor!
ja és én halál nyugodtan ettem tovább!!
3/3 anonim válasza:
A fiam 28 hónapos. Ő azt csinálja egy ideje, hogy az utolsó falatot tartogatja a kis pofazacsijában. :) Akár negyed óra múlva is azt látom, hogy dudorodik egyik oldalon az arca, és őrízgeti a falat almát, bármit. Mint egy kis hörcsög. :)
Engem nem zavar, rászólok, összerágja, lenyeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!