4 éves gyereknek milyen szandált vesztek? Ami hátul a sarkánál zárt, vagy csak pántos?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 11:44
1/6 anonim válasza:
Nyitottat vettem neki, de olyat ami azért egy kicsit vaskosabb, azárt tartja a bokáját is kicsit, tehát nem egy sima bőrpánt van hátul, hanem olyan párnázott.
2/6 anonim válasza:
Ortopédiai problémája nincs, tavaly nyáron 3,5 évesen még bokafogós, saroknál zárt szandija volt, idén már nem, hátul párnázott pántos-tépőzáras túraszandált vetem neki.
3/6 anonim válasza:
Hátul zártatt venék neki ,3 évesem most is még olyatt kap.
4/6 anonim válasza:
Vastag pántút, ami hátul zárt nem szereti.
5/6 anonim válasza:
Az a gond, hogy nehéz hátul zártat találni 25-ös méret felett. Szupináltat nem vennék, csak ha ortopédián javasolják (évente elviszem, nekünk kifejezetten nem tanácsolták, a harántemelőt meg eleve tiltják), tehát ez megint sok márkát (Szamos és társai) kizár. Még Elefantenben találtam olyant, aminek hátul nem csak egy pántja van, abból próbálok szerezni őszre is, mert a nyári hamarost kicsi lesz.
6/6 anonim válasza:
Most végre találtam egy olyan szandált ami hátul zárt ugyhogy kislányom kapott olyat is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!