Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit kap reggelire 2 évesetek?

Mit kap reggelire 2 évesetek?

Figyelt kérdés
Én eddig különböző, általában üzleti kását adtam. Valószínűleg már itt lenne az ideje valami "normálisnak". Vacsira általában kenyeret vagy kiflit kap, sajttal, sonkával, zöldséggel, esetleg virslit. Ezeket nem szeretném reggelire is adni. Valami más ötlet?
2013. jún. 14. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
szendvics, májkeémes kenyér, virsli, pizza, melegszecsó, aztán van olyan is amikor azebéd maradékát eszi:)
2013. jún. 14. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Bundáskenyér, tojásrántotta, melegszendvics, amit megeszi.
2013. jún. 14. 18:19
 3/8 A kérdező kommentje:

Még nem volt olyan, amit ne evett volna meg :-) Kivéve most az eperrel állunk hadilábon.

Köszönöm az eddigieket!

2013. jún. 14. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Pirítós, vajjal,májkrémmel, kolbásszal...mikor mivel.

Sima májkrémes, vajas, felvágottas, kolbászos kenyér.

Tepertőkrémes, tojáskrémes kenyér.

Főtt tojás, virsli, rántotta.

Vajas-mézes kenyér, vajas-lekváros kenyér. Tejbegríz.

2013. jún. 14. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kakaó ébresztésnek, aztán egy joghurt, néha kérnek reggelit ami vagy sajtos kenyér, vagy vajas kenyér és egy kis párizsi(azt magában megeszik), nyáron paprika és paradicsom néha uborka van mellé, ritkán sül tojásrántotta, vagy tükörtojás, annál is ritkábban bundás kenyér, előfordul tejbegríz, próbálkoztam a müzli-gabonapehely-csokigolyó lehetőséggel, az nem jött be.

De általában a kakaó és a joghurt délig kitart, délben pedig ebédelnek bőségesen, pláne ha a fogukra valót csinálok, akkor készülhet külön vacsi:)

2013. jún. 14. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Ébredéskor kakaó, kb 1 óra múlva gabonapehely, corn flakes tejjel. Esetleg kakaós csiga, lekváros kenyér, croissant. De a sima natúr corn flakes a mániája reggelire a kisfiamnak. Elropogtatja, amíg én elkészülök. Ha többet eszik reggelire, akkor alig ebédel. :(
2013. jún. 15. 08:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindjárt sütöm nekik a bundáskenyeret! (ikrek) Egyébként ébredéskor megisszák a tejcsit, és mindjárt reggeliznek "rendeset"

Szoktam sütni nekik tojást, de most épp a szalonnát imádják :))

Szalámi, sonka, virsli, joghurt, kenyér, kifli egy kis gyümi.

2013. jún. 15. 08:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom joghurt függő. Minden reggel csakis azt reggelizett. 1 órára ivott kakaót vagy maci kávét. Neki is kitartott ez ebédig, és akkor jól evett. Ha ennél többet evett délelőtt, akkor alig ebédelt.

Most bölcsis lett, így itthon csak tejet iszik és ott bent eszik rendeset. Meg is vagyok lepődve, hogy ilyen könnyen elfelejtette a joghurtot, hisz sosem evett kenyeres dolgokat reggelire.

2013. jún. 15. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!