Szükség van második névre?
Figyelt kérdés
Mohr Blankának fogják hívni a kislányunkat. Én nem vagyok második név párti, de nem túl rövid így ez a név? Ti adnátok második nevet? Ha igen nektek mi tetszene hozzá? Tudom, hogy úgyis mi választunk, de érdekelne a véleményetek.2013. jún. 14. 09:21
11/16 anonim válasza:
Nagyon szép lesz így is!!!
Én is egy név párti vagyok, már többször írtam itt, és jó le is hurrogtak hogy másnak nem biztos hogy rossz lesz, mert nekem az volt. Nekem is két nevem van, és férjhezmenetelnél szívtam egy nagyot, mert nem elég hogy két keresztnevem van, a férjemnek meg a vezetékneve kötőjeles, második nevet BM engedéllyel lehet levetetni, újracsináltatni minden papírt, és úgy férjhez menni második név nélkül, persze súlyos összegekért.....
12/16 anonim válasza:
Szerintem jó így a név, nem kell második. Bár én nagyon két névellenes vagyok, nekem is így van, úúúútálom. El akarom majd hagyni, ha összeházasodunk a vőlegényemmel.
13/16 anonim válasza:
Én is hülyeségnek tartom a 2 nevet!!!Minek??Nincs semmi értelme!!
Szerintem nem rövid így!
Az én két fiamnak is rövid nevük van úgy hogy a vezetéknév:NAGY!
Könnyű szülést,jó babázást kívánok!
14/16 anonim válasza:
Utolsó, szerinted nincs értelme, szerintem meg van. Mindenki eldönti, ő hogyan adja.
15/16 anonim válasza:
Gyerekeimnek két keresztnevük van ebböl a kislányomnak második nevét használjuk csak .
16/16 anonim válasza:
ne adjál neki 2. nevet...sokkal szebb a rövidebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!