Elvallanád ezt a melót?
Vigyáznom kellene egy kisgyerekre nyáron,9 éves. Reggel 7től d.u. 4 ig, napi 1700 forint,egy héten 2-3-4 nap. nincs képesítésem meg semmi,de jól jönne a pénz.
21/L
Azért annyira nem rossz.
Mond meg, hogy kiprobáltok egy hetet, és meglátod.
Azt gondold végig mit csináltok, esetleg olvasd végig mi lehet veszélyes egy 9 évesre(pl utcán viselkedés, ne szakladjon ki az autó elé..., ne másszon fel veszélyes helyekre).
Ha 1 hét után nem megy akkor megmondod, hogy bocs még sem, de ezt elöre közöld a szülökkel, hogy kiprobálod..
Csak viszonyításként írom, a fiam bölcsődéjében a gondozónők 1000-1500 Ft/óra díjért vállalnak gyermekfelügyeletet. Nekik több éves tapasztalatuk van, sőt.
A napi 9 óra 1700 Ftért az 189 Ft-os órabér, ami még képesítés nélkül is elég kevés. Én személy szerint, ha szimpatikusnak, és megbízhatónak találnának akkor 500Ft-os órabért tartanék méltányosnak, ami 9 órás viszonylatban napi 4500 Ft.
Ha kell a pénz, akkor vállald, főleg, mert azt írtad jól jönne, de kevésnek találom.
Szerintem ez baromira kihasználás. 180Ft/ óra? Nem tudom helyileg hol van, de nekem pl az első három órába csak az óda vissza buszjegyért dolgoznék.
Inkább vállalj diákmunkát.
Szerintem is kihasználás a 180 Ft körüli órabér... Viszonyításképpen (Pest megye): építkezésre képesítés nélküli segédmunkást nem igazán kapsz 5000 Ft (de inkább 6000 Ft) alatt.
Bébiszitter óránként 1000 Ft-nál olcsóbbat még nem hallottam.
Ha tényleg semmi gyakorlatod nincs, szerintem 500 Ft körüli órabért akkor is illene kapnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!