Miért érzem, h nem szeret a lányom?
Figyelt kérdés
15hónapos kicsikém, 3 hete csanába jár! Ott gyönyörűen viselkedik, csak ebédelni nem akar, de azt szerencsére mikor hazahozom negyed4-kor, bepótolja! Nagyon hisztis, nyűgös, akaratos lett velem, állandóan ütöget, csapkod, mindig csak apát akarja! APA, APA mindig ez megy, ma reggel is bejött a szobánkba a párom a fürdőbe volt, bekukucskált hozzám, látta én vagyok, mondta is, h apa és ment a fürdőbe!!!!! :S Reggel se puszi semmi, apának bezzek olyan cuppanós járt több is! Miért csinálja ezt??? Nekem ez annyira rosszul esik!2013. jún. 12. 08:55
1/5 szugyi válasza:
Szerintem apás korszakát éli,az én lányom most 18 hós és 2 hónapig mindenkivel elvolt (még a távoli rokonokkal is) csak velem ne kelljen lennie.picit besokalt a társaságodtól,de hidd el még mindig jobb,hogy elvan nélküled és az apját is nyúzza egy kicsit.én pár hete mást sem hallgatok csak anyaci-anyaci még wc-re sem tudok elmenni tőle állítólag szeparációs szorongás....változni fog hidd el hiszen egy gyermeknek az édesanyja a mindene és ez fordítva is igaz...kitartást
2/5 anonim válasza:
Ez nálunk is volt a csana kezdéskor.Haragszik rád amiért beadtad.
3/5 anonim válasza:
Mi aza a csana?
Nálunk is ez volt, már sírtam is, rosszul esett. De elkezdtem minnél többet szeretgetni ölelgetni és elmúlt az anya nem kell időszaka, már hozzám is jött. Egyébként a lányok apásak. Mondtam is hogy szűlök magamnak egy fiút :). Aztán a második is lány lett. Ez bennük van, majd elmúlik, sokat szeretgesd és játsz vele. többet mint eddig :).
4/5 A kérdező kommentje:
Családi napközi (olyan mint a bölcsi) :) Igen szeretgetem nagyon sokat és mikor hazajövünk egész lefekvésig játszunk/hancúrozunk! Remélem hamarosan visszatér a régi picikém hozzám és ugyan olyan kis bújós és szeretgetős lesz velem is, mint előtte! Köszönöm az eddigi válaszokat nektek!
2013. jún. 12. 10:18
5/5 anonim válasza:
Nálunk pont fordítva van, apát üldözi el sokszor a kislányom, minden ok nélkül. Biztos rosszul esik. Szerintem ha épp nem kíváncsi rád, ne erőltesd, és ne vedd személyes dolognak. Könnyebben megy újra hozzád, ha nem érzi, hogy ez elvárás, és nem zsarolják vele, hogy ez anyának milyen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!