Miért nem szeret a lányom sem motorozni, sem hintázni? (23 hóanpos)
Az én fiam nem egy félős szóval nem az zavarja mégis kb. 5 percet ül a motoron és 2 percet a hintában. (21 hós) egyszerűen nem szereti.
De tovább megyek nekem a legnagyobb fiam is 2.5 évesen tanult meg motorozni ami későinek számít viszont 3 évesen rákattant a futóbicajra és évekig nyúzta.
Most van rendes bicaja (7 éves) nem imád biciklizni de azért gyakran ráül kicsit megy vele, de nem egy nagy bicajos.
Pedig imád mozogni fut szalad mászik mindenhova kiskora óta.
A lányom hintázni nagyjából szeret de 10-15 percnél tovább ő se. Motorozni pici kora óta tudott és szeretett.
Nem egyformák, nem lehet ezt erőltetni.
1 vagyok ja hogy tavaly szeretett? akkor lehet mégis csak fél vmiért.
Ez a motorozás dolog meg sokszor olyan hogy ha látja hogy mindenki más is motorozik akkor sokkal többet ül rá és megy ő is vele mintha pl. csak egyedül viszitek a játszótérre a motort. A lányommal mikor kicsi volt akkor sokat voltunk kint egy közösségben ahol sok fiú volt és nagyobbak nála mind motoroztak vagy bicikliztek stb. így meg volt a motiváció hogy ő is teperjen a motorral:)
Az én fiam soha nem motorozott. Még a boltban sem tudtuk ráimádkozni, hogy kipróbálja. 2évesen kapott egy tanulóbicajt, imádja!!!
Most 3éves, de a rendes pótkerekes bicajt sem akarja kipróbálni, pedig 2,5éves unokahúga már ügyesen tekeri.
Hintát pedig 2,5éves koráig szintén nem szerette. Most is csak hetente 1x ül bele 2-3percre.
Nem egyformák, nem biztos, hogy fél, nem szereti :)
Nálunk detto úgy volt mint nálatok, de őszintén szólva én ezzel nem foglalkoztam, hisz változnak a gyerekek, egyszer ezt, mánap mást kedvelnek, ennyi.
Most 5 éves, ovis és minden rendben vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!