Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csináltatnál kisgyermekednek...

Csináltatnál kisgyermekednek gravíros karkötőt? Ha esetleg elveszne?

Figyelt kérdés

Annyira rettegek, hogy elveszik a gyermekem, hogy arra gondoltam csináltatok neki egy olyan karkötőt, amibe belegravíroztatom a nevét, a férjem és az én telefonszámomat.

Vagy ez egy baromság? És ne parázzak ennyire? 4 éves a kisfiam, nem egy izgága típus, de én állandóan figyelem, ha egy étteremben 5 méternél messzebbre megy.. Ez betegség részemről? Persze ha nagy lesz az más tészta 12 évesen már nem fogok rettegni...

2013. jún. 10. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet kapni a DM-ben egy egyszerű, mezei karszalagot, kb. 1000 Ft-ért, amit kitöltesz, a gyermekedre adsz és meg van oldva a kérdés. Ha ez a tudat megnyugtat. (Persze csináltathatsz gravírozottat is, a ti pénztárcátok mélysége a határ.)

Egyébként én max. ilyen karszalagot vennék, mert a funkciót ez is tökéletes betölti, és nem ezreket veszít el a kislányunk, hanem 1000 Ft-ot, azt meg túléljük. De hogy lesz-e ilyenje a leányzónknak, azt még nem tudom. Elég távoli jövő, most a lehető legbiztosabb helyen van, innét senki nem veheti el. (Még pocaklakó. :))

2013. jún. 10. 20:25
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ... megnézem ezt a karszalagot..úgyis sokat járunk a dm-be.
2013. jún. 10. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Felénk a popsitörlőknél tartják, felakasztva külön kis "fogasra". Azt hiszem 990 Ft/db, és van fiús és lányos.
2013. jún. 10. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

laminált jellegű műanyag karszalagot lehet a neten is rendelni, amibe bele lehet írni a gyermek nevét, szülők elérhetőségét. Ez lényegesen olcsóbb, mint egy ékszer, én 7-900 Ft között láttam. Műanyag patent-szerű kapoccsal záródik, nem lehet leszedni.

Nekünk bevált még az is, hogy (ugyancsak laminált lap) tk. kis személyi igazolvány-szerű kártya, amit a kicsi kantárosnadrágjának zsebébe tettem, babatáskába stb. Több van belőle, rajta a gyermek fényképe, állampolgársága, TAJ száma, szülők neve, elérhetősége. A hátuljára választható képet lehetett kérni (nekünk mesefigurás krokodilok vannak). A 3 évesem nagyon menőnek érzi magát vele és megtanítottam neki, hogy ha nem talál engem, akkor ezt meg kell mutatni pl. az áruházban a pénztáros néninek (szerencsére még nem kellett).

Hétvégén a könyvünnepen voltunk kint a Vörösmarty téren, ott is sokan voltak kis helyen- egy motorozó kissrácon láttam, hogy hátul, kb. a lapockája környékére volt felragasztva egy matrica a pólójára, amin a szülők elérhetősége volt.

Sima matrica is megteszi, ez valami színes-figurás volt. Ezt is jó ötletnek tartom, ilyen forgalmasabb rendezvényeken legközelebb én is szívesen használok ehhez hasonlót.

Megértem az aggodalmad, ezek filléres dolgok, de az ördög nem alszik- talán egyszer nagy hasznát vesszük.

Drága ékszerbe én nem invesztálnék, kicsik, elhagyják, felakad vele, deformálódik stb.

Szép napot:

2013. jún. 11. 11:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,

én is valami műanyagra gondoltam patenttal. Semmi ékszer vagy hasonló drága dolog :)

megnézem a neten is. köszi szépen

2013. jún. 11. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!