Okoztál már véletlenül sebet, lila foltot kisgyermekednek?
Én véletlenül egyszer, amikor a kis körmét vágtam, belevágtam a bőrbe is és vérzett. Halálra rémültem, pedig a kicsim nem is sírt, csak nagyon lassan állt el a vérzés.
Egyszer meg kiflit nyomott a számba, ő is evett egy falatot és én is, akkor meg az ujjára haraptam rá, akkor nagyon sírt :( ezek olyan béna balesetek, pedig úgy figyelek a drágámra, szerencsére nagyobb baj még nem volt.
1 éves volt a lányom, mikor mentem be a szobába, megláttam, hogy az üvegasztal tetején UGRÁL!!!!, akkor idegességemben, és ijedtemben nagyon erősen kaptam le Őt onnan, és lila foltok maradtak a karján lábán, ahol megfogtam...:-(((
Olyan pedig már többször is volt, hogy én nyúltam vmiért, ő pedig pont odaugrott, vagy arra fordult, és könyökkel homlokon, vagy egyéb helyen megütöttem...
Sebet még szerencsére nem "sikerült" okoznom.:-))
Kedves kérdező!
Hát igen, az ember ilyenkor kicsit "megfekszik", de hát a sógornőmnek 3 fia van, mindig azt mondja, hogy tudod hány ilyen, vagy még ilyenebb is lesz??? Szóval ezekre rá kell készülnünk lelkileg, gyerekednek elmondtad, hogy véletlen volt, nem akartad, stb, gondolom halomra szeretgetted, míg sírt, meg utána is...nem tudsz mit csinálni, tedd magad túl rajta vhogy, látod mennyiünkkel történik ilyesmi.
Amúgy most még 1 eszembe jutott:
a gyerek ült a babakocsiban, és fogta a kocsi szélét mindkét oldalt a combja környékén. Én meg a lábtartót lehajtottam egy laza mozdulattal, és csak azt látom, hogy a gyereknek torzult az arca...odacsíptem egyszerre mind a két oldat a kis ujjait a kapcsolóval, és még csak észre se vettem azonnal, azt hittem megcsípte vmi, nem érettem, csak mikor próbáltam kivenni a kocsiból, és nem jött a keze, állatira sírt vagy negyed órát, de nem látszott semmi szerencsére, mert műanyag az a sz@r, de ha fém lenne, tuti kijött volna a vére is...szerencsétlen, ajaj, tényleg, akkor jó pár napig én is csomószor elbőgtem magam a kíntól, amit a lelkiismeret furdallástól éreztem...látod, nem vagy egyedül...
az üvegasztalos...
Bezony :-( legutóbb a pinceajtó résébe dugta be az ujját, mikor betettem a motorját. mármint nem oda, ahol csukódik, nem a kilincs felől, hanem a másik oldalon, ahol a kerethez rögzül, nem tudom jobban mondani :-((( mondjuk egész könnyen megúszta, picit vérzett, meg a körme repedt egy kicsit be, durvább sérülésre számítottam :-( de így is nagyon sírt szegény :-(
aztán az rendszeres, hogy úgymond váratlanul "láb és kéz alá kerül" :-( főleg mióta fut :-)
meg kétszer estem már el úgy, hogy az ölemben volt. az elsőnél ágyról lelógó ágytakaró miatt megbotlottam, ekkor csak pár hónapos volt a gyerkőc és ösztönösen sikerült úgy fognom, hogy egy karcolás baja sem lett, de a másodikat nemrég nem úsztuk meg ennyivel :-( felfordította a kisasztalát a fürdőajtó előtt, miután mindent összepakoltam és a helyére tettem és ahogy vitten fürdetni, az ölemben volt és nem láttam, hogy ott az asztal, ráléptem a szélére és ahogy borultunk, az asztal lába végighorzsolta a hátát, szerencsére nem a gerincénél, de így is borzasztó volt :-((((( ügyeletre végül nem vittem, mert két foltja lett a jobb oldalon, messze a gerincétől és látszólag nem fájlalta pár perccel később, de borzasztóan megijedtem és nagyon bántott a dolog. pláne, hogy általában a saját lábán megy a fürdőbe, nem is tudom, miért vittem volna ölben :-(((
szentég, és még csak két éves lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!