Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Repultetek mar 2 eves gyerekke...

Repultetek mar 2 eves gyerekkel? Mennenk nyaralni, de felek a gyerekkel repulni:|

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 16:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mitől félsz? Biztos élvezni fogja. Vigyél fel neki játékot a gépre ha unatkozna.
2013. jún. 10. 16:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen, a fiam nem egyszeru eset, de elvoltunk. Mini dvd-n kedvenc meseket vigyel.
2013. jún. 10. 17:44
 3/13 anonim ***** válasza:
Hová mennétek? mert pl. Dominicára nem indultam el.. de Törökországba igen. Két évesen vittük először. Tök jó volt minden.
2013. jún. 10. 19:45
 4/13 A kérdező kommentje:

1 kedvenc meseje van...

Mitol felek? Jo kerdes. Igazabol sok mindentol. Ki fogja birni a repuloutat? Nem fog fajni a fule? Ha sirni fog mit csinalok vele? Mi van ha zavarja a tobbi utast? O nem fog ilni 2-2.5 oran keresztul, jonni memni fog...mi van ha zavarja a tobbieket. Ezer kerdes merul fel bennem, es csak rettegek:(

2013. jún. 10. 19:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Egyiptom vagy ciprus...vagy frne tudja. Max 2.5 oras utat merek betervezni, de azt is csak felve. Lehet,hogy jobb lenne egy kicsiut inkabb. Pedig nem igazan problemas gyerek..kisse hisztis...es inkabb ettol felek,hogy belelovalja ott magat egY hosztibe es akkor mit csinalok...kiszallok?:)
2013. jún. 10. 19:51
 6/13 A kérdező kommentje:
bocs a sok hibaert de telefonrol provalok irni, tobb kevesebb sikerrel.
2013. jún. 10. 19:51
 7/13 anonim ***** válasza:
A 2.5 órás útra számold rá a csekkolást, várakozást, beszállást, leszállás utáni csomag mizériát.... Szóval én inkább közelebbi úticélt választanék.
2013. jún. 10. 21:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: pl. Olaszország kb. 1 óra, ott minden belefér a 2.5 órás időtartamba, amit írtál. Mesekönyvvel, kirakóval, mini dvd lejátszóval kibírható. Amúgy amíg nem bőg, senkit nem fog a gépen zavarni, szerintem.
2013. jún. 10. 21:34
 9/13 anonim ***** válasza:

SZerintem itt nem is maga a repülőút a gázosabb, hanem az egész hercehurca. 2 órával előbb megérkezni, csomagok itt-ott, várni mindenhol, a sok ellenőrzés. Nehéz lekötni egy kétévest.

A repülőúton ugye az okozhat gondot, hogy nem tud megülni a fenekén a kétéves. Mikor mi Törökországban voltunk az előttünk lévő ülésen egy kétéves ült az anyukájával. A felszállásnál ugye nem lehet mocorogni, a kisfiú pedig mindenképp mászkálni szeretett volna, ezért szó szerint végigüvöltötte azt a 15 percet, amíg tartott a biztonsági bemutató + utána a felszállás. Már a stewardereken is látszott, hogy zavarja őket, de hát ez van.

Tavalyelőtt meg a buszon ismertünk meg egy párt, akik kétéves kislányukkal voltak nyaralni. A kislány 3 nap után összeszedett valami vírust, amivel kórházba is kerültek, hazafelé a reptérre tartó buszon kellett beadni neki az egyik orvosságot, azt az utat is végigordította szegény :-/ Ráadásul a szülők még két egész napos fakultatív kirándulásra is elráncigálták a kislányt a 38 fokos melegben... Nem tudom hogy tudott szegény kislány pihenni ott...

Az a baj, hogy az ilyen picik még nagyon könnyen összeszednek valami vírust ilyen helyen, + nekik még tökmindegy, hogy épp Törökországban vannak vagy teszem azt a Balatonon.

2013. jún. 11. 16:13
 10/13 anonim ***** válasza:
*stewardesseken
2013. jún. 11. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!