Túlreagáltam!?!? Bővebben lent.
Én ilyen esetben nem is tudom mit reagálnék. Nem számít, hogy egy idősek, meg ez csak ismerkedés. Ez valahol a felnőttek privilégiuma. Ők gyerekek. Ha egy csemetét próbálnak normálisan nevelni, akkor ilyennek nem lenne szabad előfordulnia.
4éves a fiam, ha csak csúnyán nézek rá abbahagyja a zsebhokit, és mondja, hogy ezt csak az ágyában a puha takaró alatt szabad, és nem csinálja, ha jól esik neki elvonul az ágyába(nem is piszkálom érte), de ha akár az ő akár barátnője:) ötlete lenne egy ilyen húzás, hát nem is tudom, nagyon de nagyon kiakadnék. Lehet nem is jól reagálnám le az egészet.
Kvázi ennek a lehetőségnek az eszükbe se lenne szabad fordulni, és jajjjistenem. És basszus ha a mostani 5évesek itt tartanak, akkor mi lesz itt később(nem mindegyik ilyen, de elég egy a baráti kör baráti körének a csoportjában, és a hülyeség az futótűzként terjed, pláne ha ezt élvezik is, és sajna ritka az a pasi aki ilyet ne élvezne, és lassan a csajokban sem marad semmi szégyenérzet, és csinálják, a kicsik meg tanulnak, sajna mindent, és túl hamar:()
Én írtam, hogy nem hiszem, hogy más higgadtabban tudott volna reagálni. És ha az én gyerekem kerül ilyen helyzetbe, én keményebb lettem volna.
Az egy dolog, mit kellett volna tenni (ezzel egyetértek), csak ha azt látod, hogy két 5 éves szinte szexel (nem ártalmatlan masztizik egyedül a szobájában), azért az már igen durva szerintem.
Teljesen megvédem a kérdezőt és abban is igazat kell adnom neki, hogy a masztis lányzó anyukája külön is írhatta volna a kérdést.
Nem önzőség, hanem mert ez igazából nem egy fórum... Csak mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!