Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem baj, hogy 4 éves fiam...

Nem baj, hogy 4 éves fiam éjjel pelusos?

Figyelt kérdés
Igaz most született kistestvére,lehet ez is dilemma neki,amit még szoknia kell.Azért aggaszt.Kipróbáltuk az éjjeli többször keltést is.Hát reggelre akkor is pisis lett minden.
2009. okt. 9. 10:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne aggódj!A lányom 5 éves és kb. 8 hónapon át bepisilt éjszaka.Még terhes voltam, keltem én is éjszaka és megbiliztettem.Így is néha bement reggelre...Nyáron már minden ok volt, aztán tessék ismét bepisil.Az orvos azt mondta, hogy 7éves korig normális.Meg látszik, hogy lelki eredetű - kis tesó érkezése.Tehát fel a fejjel, és rakd rá a pelust, ha úgy könnyebb!
2009. okt. 9. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!