2 éves szülinapi bulira mit vinnétek, ha a szülők direkt felhívták a figyelmünket, hogy ne vigyünk ajándékot a gyereknek?
Kedves 8
Nálunk soha nem volt olyan hogy csak azért nem hivják meg a fiaimat bulikba mert van egy huguk ,fiukat rendszeresen meghivják szülinapi bulikba .
Semmit és el se mennék...
Egy gyermek akkor örömmel tudja bontogatni a csomagjait és a legolcsóbb játéknak is úgy örül,hogy az hihetetlen. nem szimpla összejövetel,hanem a gyermek SZÜLINAPja! Szülök részéről ez kegyetlenség....
Nekem is a bátyám felesége hasonló felfogású, inkább pénzt adjak és vesznek hasznosat. Na én a pénz mellé,bízza mindig viszem a játékot, mert a gyerek az gyerek. legalább szülinapján hadd legyen azt amit szeretne:o)
Bort azt azert vinnék, mert kérdeztem, hogy mégis mit vigyünk,mert én üres kézzel nem megyek, és itt valahogy szóba jött a bor, ekkor mondta a házigazda, hogy jó rendben, akkor vigyünk bort. Én ezen nevettem is, mert milyen gyerek szülinapi buli már az ilyen, de végül is nem az én dolgom.
Egyébként a válaszaitoktól függetlenül ma egész nap azon gondolkodtam, hogy el sem kellene mennünk. Ez a ne hoozatok ajándékot itt "divat". Ugyanis másik család azért nem rendez szülinapot,mert akkor meg kell hivni embereket,akik visszahivják őket,és ők nem akarnak mindenkinek ajándékot venni. Ezek jómódban élő, gazdag emberek...gyerekekkel:/ Van olyan család szintén az utcánkban akik azért nem mennek szülinapra,mert akkor illik visszahivni a meghivót, és ők ezt nem szeretnék,mert akkor mindenkit meg kellene hivni örökösen.
Így élünk mi, csuda nagy civilizációnk kellős közepén, tök magányosan:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!