Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hova tudnék menni 2 kisgyermek...

Hova tudnék menni 2 kisgyermekkel, szülők, barátok támogatása nélkül?

Figyelt kérdés

Egy anya vagyok, 2 gyermekkel, az egyik 5 éves, a másik 6. Nagyon rossz körülmények között élünk. Apukájuk roma származású, folyton bántanak a szülei. Nem élhetek társadalmi életet, nem beszélhetek senkivel sem. Nem tudok menni sehova sem, mert anyám a fiú miatt kitagadott a családból! Budapestre gondoltam, hogy minél messzebb kerüljek innen! Kérlek segítsetek, mik a feltételei egy anyaotthonnak, vagy bármi más lehetőségnek ahova eltudnék menni!

23/L

2013. máj. 6. 10:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdeklődj anyaotthon miatt, de sajnos oda is elég gyakori a várólista. Mennyi kereseted van?

Füledet farkadat behúzva otthon bocsánatot kérve, haza költözöl.

2013. máj. 6. 10:39
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért én felkeresném újra a családomat, egy próbát megér, hátha igy másképp állnak majd hozzád hogy már enm vagy együtt azzal az emberrel. Egy próbát megér, veszitenivalód nincs vele.

Remélem rendeződnek a dolgaitok.

2013. máj. 6. 11:01
 3/15 anonim ***** válasza:

Azt hogy kell érteni, hogy bántanak a szülei? Fizikailag?

Védőnővel biztos szoktál néha találkozni, mond el neki, hátha tudna segíteni.

2013. máj. 6. 11:02
 4/15 A kérdező kommentje:

Otthon már próbálkoztam, és mindig elküld anyu, azt mondja nem kíváncsi rám.

Együtt vagyok még a fiúval, mert nincs más lehetőségem.

Nem fizikailag, hanem szavakkal, minden nap ordibálnak, bántanak...

2013. máj. 6. 11:04
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
A helyedben fognám a gyerekeket a cuccomat és hazaállítanék,szakítanék a fiúval előtte persze,és lehajtott fejjel megkérném a szüleimet fogadjanak be egy időre nagy bocsánatkérések közepette.
2013. máj. 6. 11:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, jól értem? Te "fehér" anya vagy, a papa meg roma? Csak mert tudomásom szerint, a romák nem szeretik, ha elhagyják a párjuk. Lehet ebből még gáz, nem lesz megoldva a dolog, ha csak elköltözöl otthonról. Kérj bocsánatot szüleidtől, mindenki tévedhet, és költözz haza. ha jól gondolom, a papa nem fog nyugodni, és jól jön, ha melletted lesznek a szüleid.
2013. máj. 6. 11:16
 7/15 A kérdező kommentje:
Többször próbáltam már bocsánatot kérni, de semmi eredménnyel. Sajnos, anyut már nem érdeklem.. félek, hogy így nem tudok megszabadulni ettől a 'nyomortól'. Igen biztos vagyok benne, hogy a 'párom' keresni fog, ha elmegyek..
2013. máj. 6. 11:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Akkor pedig másik városban javasolnék anyaotthont.
2013. máj. 6. 11:30
 9/15 anonim ***** válasza:
De dolgozol van félretett pénzed, mert az anyaotthon sem ingyenes.
2013. máj. 6. 11:31
 10/15 anonim ***** válasza:
Van munkahelyed?
2013. máj. 6. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!