Hova tudnék menni 2 kisgyermekkel, szülők, barátok támogatása nélkül?
Egy anya vagyok, 2 gyermekkel, az egyik 5 éves, a másik 6. Nagyon rossz körülmények között élünk. Apukájuk roma származású, folyton bántanak a szülei. Nem élhetek társadalmi életet, nem beszélhetek senkivel sem. Nem tudok menni sehova sem, mert anyám a fiú miatt kitagadott a családból! Budapestre gondoltam, hogy minél messzebb kerüljek innen! Kérlek segítsetek, mik a feltételei egy anyaotthonnak, vagy bármi más lehetőségnek ahova eltudnék menni!
23/L
Védőnőnél, helyi családsegítőnél próbálkozz, vagy legalább annyira kérd meg anyukádat, hogy ha már nem akar látni téged, abban segítsen, hogy hogyan tudnál állást találni valahol.
Anyukád ezek szerint régen sem volt egy "mintaanya", nem? Nem hiszem hogy egy normális anya ne fogadná vissza a saját lányát két kisgyerekével együtt, ha az bocsánatot kérne.
A régi párválasztásodat persze már nem tudod meg nem történtté tenni. Próbálj valahogy pénzt gyűjteni, akár titokban.
Azért nem hiszem, hogy csak az anya lenne a hibás ha a 16. éves lánya terhes lenne. Én is kiakadnék, és lám igazuk is volt.
Nehéz kérdés, mert pl ha az apa nem egyezik bele, akkor el sem költözhetsz a gyerekekkel csak te mehetsz. Előszór keres munkát utána ad be a a gyerekelhelyezést amibe kéred, hogy a gyerekeket nálad helyezzék el, és onnan már mehetsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!