Mit meséljek a 14 hós babámnak este? Ti miböl meséltek? Hol tudok letölteni rövid estimeséket?
Az én fiam 16 hós és már régóta mesélek neki könyvekből.sok mese könyvünk van azokból mesélek neki.Igaz régebben nem igazán érdekelte de a hangomtól is sokszor megnyugodott.A kedvencek:Sün Balázs
Öreg néne őzikéje,Mackó kaland és ilyenek.
Most már jobban érdekli a mese,sokszor ő hozza már,hogy meséljek neki!
Cser Gábornak vannak szuper meséi Berciről, a mackógyerekről, mindez bájosan, rímbe szedve. Kapható mesekönyvbe gyűjtve is. A kisfiam már nagyon korán szívesen hallgatta a dallamossága miatt, most pedig már jókat derül rajta és úgy 4-5 éves kora óta jónéhány történetek kívülről fúj. Ezen kívül első sorban viszonylag rövid, tömör, esetleg vicces meséket szeretik. Én -mivel nagy kedvenceink a dínók - kitaláltam egy kis dínógyereket, aki mindig ellenszegül a szüleinek (pl. nem hajlandó fürdeni / nem hajlandó megenni az ebédet), bajba kerül, persze nem kell komoly drámára gondolni (pl.kinevetik a többiek, mert piszkos a füle / nagyon éhes lesz már jóval uzsonna előtt) és persze a végén mindig minden megoldódik ő pedig megfogadja, hogy ezután jó kis dinó lesz.
Úgy két, két és fél éves kora óta este megkérdezem, milyen rosszaságot csináljon ma a kisdinó? A gyerek választ valamit, nyilván ami őt amúgy is foglalkoztatja, én pedig ennek megfelelően mesélem el a kisdinó aznapi csínytevését. Persze, ezzel így még ráértek :=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!