Van olyan anyuka itt akinek a gyermeke este későn alszik el?
Mikor alszik el a törpe és mikor kel?És délután hogy alszik,mennyit?
22hós lányom ahogy idősebb lett mindig fél órával később aludt el.Most már fél 11 az az idő amikor tesszük le.Persze ő akkor sem akarna még lefeküdni,de azért ez már tényleg késő.Szerintetek változtassunk ezen??Jó ez így??
Attól függ, mikor megy bölcsibe/oviba. Nekünk most 10 felé fekszik a lányunk és 9kor kel. 20 hónapos. Nekünk ez tökéletes így, bár sajnos kapunk érte kritikát.
Szeptemberben megy bölcsibe, majd augusztustól megpróbálunk átállni a bölcsis napirendre.
Amíg nektek ez így megfelelő, addig nem kell rajta változtatni.
Bölcsibe nem megy,majd csak oviba,de nem mostanában.Én is kapom állandóan a leszólást emiatt,de neki így jó.Mi azért álmosak vagyunk már ilyenkor,de ez van.Gondolom majd változik ez a rendszer,mint ahogy mindig változik minden.
Anyósom szerint ez nem normális dolog...
Ugyan még csak 14 hónapos a lányom, de ő is későn fekszik. Most ez az óraátállítás óta van ez egyébként. Addig 8-kor feküdt este és reggel keltünk is 8-kor, bár előtte szintén 10 órás volt a szokása.
De mióta átállították az órát, azóta este 10-kor fekszik, és reggel 10-kor kel. Délután fél 3 körültől alszik 1-2 órát, mikor mennyit...
Minket ez egyáltalán nem zavar, mert jövős-menősek vagyunk, és nyáron későn sötétedik, van amikor 9 körül jövünk haza. Másnak a véleménye meg szerintem nem mérvadó ilyen esetekben.
Egyébként is, mindig magam alakítja a napirendjét, úgyis változni fog ez, ha nem máskor, amikor visszaállítják az órát :)
Majd 2 évesen bölcsibe megy, akkor ráérünk alakítani rajta, ha még akkor is így lesz, de szinte biztos vagyok benne, hogy akkor már régen máshogy lesz a napirendünk, mert már eddigis sokszor változott azóta is, hogy csak napi 1x alszik...
Köszi a válaszokat!! :)
Én mindenkinek zöld kezecskét adtam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!