Másnak is ébred fel este/éjjel sikítva a gyermeke?
Ezt sosem fogjuk megtudni...
Én egyszer már fél évet játszottam az éjjeli ébredésekkel-semmi nem használt, csak az, hogy megtanítottam egyedül elaludni.
De most megint rosszabb lett a helyzet (volt egy kis életkörülmény változás, megzavarta) és megint sírva ébred, nem lehet megnyugtatni...
Szerintem tarts ki, el fog mulni, legalábbis pár hét alatt javulnia kéne magától is-vagy legalábbis változnia a helyzetnek.
Én még annyit próbáltam, mikor fixen elalvás után egy-másfél órával ébredt, hogy előrébb hoztam a tejivást, mert gondoltam akkor fordul a gyomrában és felébred rá-ez bevált, utána nem ébredt fel. EGy próbát megér.
Szia!
Az én fiam 13 hónapos,7,5 hónaposan állt fel először,akkortól szinte minden éjszakánk egy rettenet volt.
Sajnos az én fiam nálunk sem aludt,mert első pillanattól a saját ágyában alszik,nálunk is csak vergődött.
Voltunk alvásambulancián,ott feldrótozva,kütyükkel a testén egész éjjel aludt:)
Bár a védőnő nekem is azt mondta sose dogom megtudni az okát,de nagyon kíváncsi lennék rá,mert már itthon mindenki kikészült tőle:(
Szerintem gyerek-függő.
Ugyanúgy nevelem az 5 éves fiamat mint az 1 éves hugicáját. A fiam gyakran sírva kelt kb. 3 éves koráig. A lányom viszont soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!