Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak az én 3 éves fiam ilyen...

Csak az én 3 éves fiam ilyen pici?

Figyelt kérdés
már többször láttam itt olyan kérdést, hogy mekkora a 3 éves fiad/lányod. Ott szinte kivétel nélkül mindenki minimum 100 cm-t írt, és 15-16 kilót. Nos, az én fiam csak 90 cm, és 13,5 kiló. Teljesen arányos gyerek, eddig nem gondoltam kicsinek, de most gondolkodóba estem. Tényleg ennyire kicsi lenne az átlaghoz képest? Mi is átlagosak vagyunk, én 165 cm, párom 175 cm. És ezek szerint ő mindig kisebb lesz az átlagnál?
2013. jún. 6. 08:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Az én fiam 3 évesen 13.5 kg és 94 cm volt.

Szerintem nem kicsi a fiad nyugi:-).

2013. jún. 6. 08:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam 3 és fél éves szintén csak 13,5 kiló, ő 98 cm gondolhatod mennyire sovány! Mi rengeteget szenvedtünk hogy jobb legyen az étvágya, de mára feladtam... A doki szerint amíg egészséges ne aggódjak... De borzasztó mennyire kiállnak a csontjai... :/
2013. jún. 6. 08:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 2 éves lányom 90 centi és 13 kiló. Ehhez viszonyítva igen, kisebb a fiad az átlagnál. De ez nem jelenti, hogy kisebb is marad. Lehet, hogy egy nyár alatt nő most sokat. Szóval hogy hirtelen, szinte egyik napról a másikra.
2013. jún. 6. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, teljesen normális a fiad. Az én fiam is ilyen kis picike és még vékonyabb volt, 90cm-hez csak 12kg. Most 4 és fél évesen 110cm körül van és 15kg. Most kezdett nyúlni. Az utóbbi 1 hónapban 3cm-t nőtt. Most sem kiemelkedően magas, de teljesen normális a magassága. Én is alacsony vagyok (158cm), de az apja normális magasságú (185cm). Viszont mindketten vékonyak vagyunk, így a súlyán nem aggódóm.
2013. jún. 6. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát valóban nem túl nagy pl. az én fiamhoz képest.

De ez nem jelent semmit egyébként, mert nem egyenletesen nőnek:) Simán túlnőhet titeket kamaszkorában.

2013. jún. 6. 10:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én fiam 3,5 évesen 97 centi, és 14,7 kg. Az apja 171 én meg 160 centi vagyok, szóval mitől is lehetne magasabb?:)

Egy nappal korábban született egyik ismerősöm kisfia, na ő 18 kg és 108 centi. Viccesen néz ki egymás mellett a két gyerkőc:)

2013. jún. 6. 12:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Az enyém 99cm és 13,5kg. Én kicsit vékonynak látom. Szerintem a kisfiad pont jó, majd megnő. Állítólag a végleges magassága a két éves cm szorozva kettővel. Az enyém 90cm volt, szóval 180cm lesz. Kíváncsian várom :)

A Tiéd mekkora volt két évesen?

2013. jún. 6. 14:57
 8/9 anonim ***** válasza:

kicsi, édes lehet :)

enyém óriás, 3 évesen 105cm, az meg a másik véglet ;)

oviban dolgozom, van egy kisfiú aki 90cm körül van 4 éves létére és van egy tündéri kislány, szintén 4 éves, alacsonyabb nála pár centivel :)

annyira édesek :)

majd hirtelen fognak ők megnyúlni :)

2013. jún. 6. 19:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én fiam is kicsi. Annyira tud bosszantani, pl. ma is lebabázták, ő meg kikérte magának , hogy már ovodás. :-)

Szeptembertől megy az oviban és ott is azt hitték, hogy csak érdeklődtünk, pedig nem extrém kicsi, az átlagba még benne van.

13,1 kg és 90 cm. és 2 hónap múlva lesz 3.

Nálunk is genetika lehet a dologban, mi sem vagyunk magasak, ráadásul a fiam elég keveset is eszik. Remélem akkora legalább lesz,mint az apukája, mert a dédapja nagyon alacsony ffi volt álítólag.

2013. jún. 6. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!