Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki néha napján tasakos...

Aki néha napján tasakos levest főz meg, az ad is belőle a gyermekének?

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
persze, nem méreg az:)
2013. jún. 3. 18:25
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
szia.ritkán mi is szoktunk tasakos levest enni és adok a kisfiamnak is.semmi baja nem lesz tőle
2013. jún. 3. 18:26
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
nem szoktam tasakos levest főzni,de nem is adnék belőle a gyereknek,ha főznék.tiszta mű az egész,tele adalékokkal,ízfokozóval
2013. jún. 3. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Jaj dehogy is!

Magamnak se főzök olyan vackot.

2013. jún. 3. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Néha előfordul. Amikor az ember elúszik és nincs ideje másra, akkor semmi gond nincs azzal, ha összeüt egy tasakos levest. Mi pl. a paradicsomlevest betűtésztával kifejezetten szeretjük, nincs mű íze. De én pl. a húsleves jellegűeket nem bírom megenni, azoknak nagyon mű íze van. De egy szó mint száz attól, mert egyszer-egyszer valaki eszik belőle, nem lesz semmi baja tőle! 5 éves kislány anyukája.
2013. jún. 3. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:

én soha nem főzök ilyet,bár régen szerettem,de nagyon régóta nem eszek ilyet.Tegnap látta egy cikket,pont ez is benne volt hogy miből is készül...hát a gyomrom felfordult..undoritó hogy mikre nem képesek az "emberek",miket etetnek meg velünk... belinkelem.

[link]

2013. jún. 3. 20:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én minden nap főzök levest, a kisfiam is nagyon szereti, minden nap eszik.

Nemrég átmentünk egy rokonunkhoz,ahol tasakos leves volt az ebéd, és az én drága kisfiam imádta, kétszer is kért belőle :)

Azóta is emlegeti, vettem már neki ugyanolyat és itthon is nagyon ízlett neki.

Ha csak ritkán kap semmi baja nem lesz, nem rosszabb az mint a sok előre bepanírozott gyorsfagyasztott "hús".

2013. jún. 3. 20:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekeim nagyon levesesek, szinte minden nap főzök normális levest, igazi alapanyagokból. Én régen szerettem a műlevest, de most már nem, főleg, hogy sokat eszünk igazit. A gyerekeim nem szoktak ilyet kapni.
2013. jún. 3. 21:31
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mi is levesesek vagyunk,de a férjem kimondottan imádja az ilyen tasakos levest is...

Múltkor a kisfiam is kért az apja tasakos leveséből és nagyon ízlett neki.

Nyilván a "rendes" levesnél nincs jobb,de én is úgy gondoltam talán néha napján a tasakostól sem lehet baj...

2013. jún. 4. 10:54
 10/10 zabmester ***** válasza:
100%
Szerintem az elmúlt egy évben kétszer főztem tasakos levest, de akkor adtam a gyereknek is belőle, azért ez tényleg nem egyenlő azzal, mintha ciános levessel etetném. Mondjuk nem szoktam ilyet főzni, nem azért, mert olyan hű de egészségtudatos vagyok, csak ki nem állhatom az ízét az összesnek. Ez a kettő is úgy került hozzánk, hogy apukám vette őket valami utazáshoz, de megmaradt, és odaadta. Aztán volt két alkalom, hogy tényleg semmi időm nem volt főzni, de éhesek voltunk, gondoltam, akkor ez jó lesz.
2013. jún. 4. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!