Van itt olyan anyuka, aki nem ad semmiféle multivitamin készítményt a közösségbe járó gyermekének?
Én soha nem adtam multivitamint a lányomnak, első éves ovis, és most volt először beteg, egy hete. Pedig már vagy 10 * kidőlt mellőle mindenki. Most sem az oviban kapott el vmit, hanem az apuja hazahozott egy influenzát.
Sosem szerettem ezeket a mű vackokat. :)
Èn sem adok semmi a gyerekeimnek. Nem is érnek semmit sem, és sajnos már van egy tanulmány, hogy akik rendszeresen évtizedekig szedtek vitamint, azok között a rákos megbetegedés lényegesen magasabb.
Szóval én ez miatt sem adtam nekik, meg azért sem mert ha normális táplálkoznak akkor kapnak elég vitamint.
Egyébként nem beteges a nagylányom, egyszer télen egyszer nyáron beteg. A kicsi még kisebb, de ö mindig beteg. remélem mire oviba megy már nem lesz.
nagylányom is elkap dolgokat de rajta kis orrfújás és ennyi.
Én tavaly adtam, az idén nem. Semmi különbség. Így is úgy is betegek. Szerintem ez a sok multivitamin csak marketing, semmi értelme az egésznek.
Jó a kalcium, ha lázas, vagy köhög vagy folyik az orra. Akkor én mindig íratok nekik, az orrfolyást 1 nap alatt drasztikusan le tudja csökkenteni.
3,5 éves a fiam,1,5 éve jár közösségbe
ebből egy év bölcsi,fél év ovi
a bölcsiben mindennel tömtem:multivitamin,c-vitamin,immunerősítő kúra,probiotikum,állandóan beteg volt
mióta ovis háromszor volt beteg,és csak egy volt komolyabb.csak c vitamint kap,és calcium+d vitamint,azt is csak azért mert nálunk még mindig nem lehet vigantolt kapni
én úgy gondolom,hogy állandóan adni felesleges,nem ezen múlik,hogy beteg lesz-e vagy nem.inkább kúraszerűen adnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!