Vélemények a Marslakócskák rágótablettáról?
Figyelt kérdés
5 éves kisfiamnak szeretném adni ,csak szeretném tudni mennyire vált be betegségmegelőzés szempontjából!!2013. jún. 1. 17:07
1/8 anonim válasza:
A barátnőm azt adja a lányának, de folyton beteg. Szerintem megelőzés céljából nem olyan jó.
2/8 anonim válasza:
És nagyon rossz az íze, eddig már 4 gyerekről tudok az ismerősök között, aki nem ette meg.
3/8 anonim válasza:
Az én fiam 4 éves szereti, pedig baromi rossz (elvileg eper) íze van... Akkor vettük amikor ajándék világító gyűrű volt benne, de többet nem veszek...
4/8 anonim válasza:
A lányom azt szedte, és neki bevált. Ősztől nyár elejéig kapta éveken keresztül, keveset volt beteg. Bár lehet, hogy egyébként is erősebb az immunrendszere...
5/8 anonim válasza:
Az én fiam a marslakócskák gumicukrot szereti nagyon.
Amit én észrevettem rajta az az,hogy ha szedtük folyamatosan 3-4 napig reggel és este egy szemet.A 4.dik vagy 5 napra elkezdte fájlalni a lábát.Nem tudom,hogy lehet-e összefüggés a gumicukororral,de furcsa volt,hogy mindig úgy jelentkezett a lábfájás neki.Amióta már egy másik fajta gumicukrot eszik azóta nem mondta egyszer sem,hogy fájna a lába.Az igaz,hogy az elmúlt 2 hónapba nőtt 5 centi.
6/8 anonim válasza:
Én mindkér gyerkőcnek azt veszek már 3. éve és (nem tudom ettől-e)de orvosnál kb 2x voltunk,de lehet annyit sem.Az epres nálunk nem jött be, csak az erdeigyümis.
7/8 anonim válasza:
Én adtam a fiamnak, nagyon szerette. De a dr-nő azt mondta, hogy ne adjam mert az egyik legrosszabb amit teszek ha ilyen multivitaminokat adok neki, inkább az Immonotrofina-t ajánlotta. Azzal indokolta, hogy a torokban és a szervezetben lévő bacikat felerősítik ezek a "multik" és beteges lehet tőle. Én nem vagyok orvos elhittem, mióta az Immunotrofinát szedi nem volt beteg, de nem biztos hogy ettől, mert előtte se volt.
8/8 anonim válasza:
a fiam(3éves) apja vett neki 1 hete,az elsőt még megette,utána az istenért nem hajlandó bevenni,azt mondja rossz,kiköpi,tegnap már öklendezett is tőle,mert az apja eröltette hogy vegye be,milyen jó az...stb.Úgyhogy jól eldugtam,majd odadom valaki gyerekes családnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!