Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vélemények a Marslakócskák...

Vélemények a Marslakócskák rágótablettáról?

Figyelt kérdés
5 éves kisfiamnak szeretném adni ,csak szeretném tudni mennyire vált be betegségmegelőzés szempontjából!!
2013. jún. 1. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
A barátnőm azt adja a lányának, de folyton beteg. Szerintem megelőzés céljából nem olyan jó.
2013. jún. 1. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
És nagyon rossz az íze, eddig már 4 gyerekről tudok az ismerősök között, aki nem ette meg.
2013. jún. 1. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam 4 éves szereti, pedig baromi rossz (elvileg eper) íze van... Akkor vettük amikor ajándék világító gyűrű volt benne, de többet nem veszek...
2013. jún. 1. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A lányom azt szedte, és neki bevált. Ősztől nyár elejéig kapta éveken keresztül, keveset volt beteg. Bár lehet, hogy egyébként is erősebb az immunrendszere...
2013. jún. 1. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam a marslakócskák gumicukrot szereti nagyon.

Amit én észrevettem rajta az az,hogy ha szedtük folyamatosan 3-4 napig reggel és este egy szemet.A 4.dik vagy 5 napra elkezdte fájlalni a lábát.Nem tudom,hogy lehet-e összefüggés a gumicukororral,de furcsa volt,hogy mindig úgy jelentkezett a lábfájás neki.Amióta már egy másik fajta gumicukrot eszik azóta nem mondta egyszer sem,hogy fájna a lába.Az igaz,hogy az elmúlt 2 hónapba nőtt 5 centi.

2013. jún. 1. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
Én mindkér gyerkőcnek azt veszek már 3. éve és (nem tudom ettől-e)de orvosnál kb 2x voltunk,de lehet annyit sem.Az epres nálunk nem jött be, csak az erdeigyümis.
2013. jún. 1. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Én adtam a fiamnak, nagyon szerette. De a dr-nő azt mondta, hogy ne adjam mert az egyik legrosszabb amit teszek ha ilyen multivitaminokat adok neki, inkább az Immonotrofina-t ajánlotta. Azzal indokolta, hogy a torokban és a szervezetben lévő bacikat felerősítik ezek a "multik" és beteges lehet tőle. Én nem vagyok orvos elhittem, mióta az Immunotrofinát szedi nem volt beteg, de nem biztos hogy ettől, mert előtte se volt.
2013. jún. 1. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
a fiam(3éves) apja vett neki 1 hete,az elsőt még megette,utána az istenért nem hajlandó bevenni,azt mondja rossz,kiköpi,tegnap már öklendezett is tőle,mert az apja eröltette hogy vegye be,milyen jó az...stb.Úgyhogy jól eldugtam,majd odadom valaki gyerekes családnak....
2013. jún. 1. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!