Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vitacolan, Marslakócskák vagy...

Vitacolan, Marslakócskák vagy Cetebe?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a védőnőnk a Vitacolan-t ajánlotta, de a patikus nem tud adni, mert készlethiánya van belőle.

Ezért ajánlotta még a másik kettőt, de őszintén szólva fogalmam sincs, hogy melyik lenne jó a mi "problémánkra".

Igazából az étvágyán kéne javítani, de engem az sem zavarna őszintén szólva, ha egy kis vitamin is lenne benne, ami az immunrendszerét erősítené.

Igaz, még sosem volt beteg a 14 hónap alatt, de így télire elkelne az erősítése.

Kinek melyikkel volt már dolga? Melyik a jobb?

Köszi.

2012. szept. 11. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Hány kiló a babád?

Mert ha több mint 10, akkor én inkább a Béres csepp+Cebion C_vitamint ajánlom.

Egyébként nincs másik patika, mert arra amit írtál tényleg a Vitacolan a legjobb.

2012. szept. 11. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:
szia! valójában én nem hiszek a vitaminokban, sztem azt a sok pénzt, amit a szülők rá költenek, költsék inkább gyümölcsre! ha étvágytalan a pici, akkor a béres cseppre nem gondoltál esetleg? azt hallottam, hogy az növeli az étvágyat és !talán! kevesebb szemét van benne, mint egy pirulában! sok sikert!
2012. szept. 11. 12:32
 3/9 A kérdező kommentje:

1 évesen volt 8,6 g.

Most 14 hónapos, de nem sokat hízott. Szerintem még fogyott is, bár a gyerekorvos és a védőnő is azt mondja, hogy 100%, hogy nem fogyott.

Az a helyzet, hogy 1 hónapja kezdett darabosat enni, de nem sokat.

Nem láttam még rossz evő gyereket, nem tudom mekkora mennyiséget esznek meg, de bátran állíthatom, hogy az én lányom az!

Ráadásul a reggeli és az esti tejitalát sem hajlandó megenni, pedig nem egy hatalmas mennyiség 2-2 dl!

Nem tudok mit csinálni vele :(((

És hát .. féltem basszus :(

Van másik patika, vagy 6 darab, de ez a patikus azt mondta, hogy hiánycikk.

A Menoco. oltásnál is ez volt. Hiánycikk volt Magyarországon..

Délután azért még megpróbálom másik patikákban, hátha.

2012. szept. 11. 12:33
 4/9 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

Ezek nem tabletták, hanem szirupok, amik kifejezetten erre lettek kitalálva.

Én tömném a gyerekem gyümölccsel, ha hajlandó lenne megenni. Mivel nem hajlandó az égvilágon semmit enni, így csinálhatok bármit, akkor se fogom tudni a torkán lenyomni.

Ettől függetlenül egészségesen főzök az egész családnak és változatosan, ami alapvető feltétele annak, hogy egészségesen éljünk.

Az pedig tudtommal sosem volt gond, hogy a szervezetet megtámogatja az ember plusz ásványi anyagokkal és vitaminokkal.

Nem poénból gyártják őket.

2012. szept. 11. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a Cebion multivitaminos szirupot adom kétévesemnek, már lassan egy éve, mert sokat volt beteg. Akkor a Béres cseppet szedte, mikor beteg volt. A Cebion óta csak egyszer betegedett le. Már nem is adom neki naponta, csak hetente 2-3x. Étvágyjavításra viszont nem tudom, hogy működik-e. Nekünk elég volt, hogy a cukros innivalókat elhagytuk az étrendjéből.
2012. szept. 11. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok, az én fiam is sokat volt beteg, neki pont a Cebion Multi nem jött be. Olyan volt, mintha semmit sem adtam volna neki.

A Béres csepp pedig még akezdődő megfázást is megszünteti 2 nap alatt.

Ez is teljesen egyéni.

2012. szept. 11. 13:19
 7/9 A kérdező kommentje:

Bárcsak a cukros italok lennének a gondjai, de ő csak vizet iszik.

Most decemberig várok, addig adogatom majd neki valamelyiket. Ha nem javul a helyzet, akkor pedig kérek egy teljes vérképet a lányomnak.

Feleslegesen nem akarom szurkáltatni!

2012. szept. 11. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Béres csepp - C-viatmin

Ez volt az egyetlen a sok csodavitamin után ami használt a nem evő lányomnál.

2012. szept. 11. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:
15 hónapos oltásig sosem volt beteg a lányom. akkor teljesen elgyengült az immunrendszere. s bár kapott Béres cseppet cebionnal, Cebion multit, semmi nem használt, havonta volt beteg. most az aloa verás Immubledet kapja. a gyógyszerész meg tudja mondani melyikben van több vitamin és melyikben van immunerősítő is.
2012. szept. 11. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!